Nejprodávanější e-knihy - leden 2018
hobby

Já řídím - 20%
(1x)
Řídit auto je univerzální symbol. Řídit, či neřídit - to se nějakým způsobem týká každého z nás. Je to způsob, jakým se dostáváme za svým cílem. Je to způsob našeho pohybu životem.
hobby
Ukázky

Já řídím

100 Kč
80 Kč
Háčkovaný betlém - 20%
Nemáte-li doma klasický vyřezávaný betlém a rádi byste si o Vánocích tradiční jesličky sestavili? Pak si zkuste jednotlivé figurky vánoční scenérie uháčkovat.
hobby
Ukázky

Háčkovaný betlém

139 Kč
111 Kč
Zoner Photo Studio X - 20%
Zoner Photo Studio X je nejnovější verzí osvědčeného a oblíbeného českého programu pro správu, prohlížení a úpravu fotografií.
hobby
Ukázky

Zoner Photo Studio X

288 Kč
230 Kč
Od patchworku po artquilt - 20%
Záměrem této knihy je představit patchwork jako textilní techniku, jejímž smyslem může být zpracování textilního odpadu v dílně nebo domácnosti. Čtenář najde vše o pomůckách, vhodném materiálu i různých technikách šití.
hobby
Ukázky

Od patchworku po artquilt

254 Kč
203 Kč
Šití tašek, kabelek a doplňků - 20%
(1x)
Návody od české autorky na šití překrásných a praktických tašek, kabelek a doplňků. Představte si ten pocit, když se vás někdo zeptá, odkud máte tu novou báječnou kabelku, a vy bez mrknutí oka odpovíte: „To je moje práce."
hobby
Ukázky

Šití tašek, kabelek a doplňků

299 Kč
239 Kč
Háčkování - 20%
Moderně pojatá kniha od české autorky o klasické textilní technice je na trhu ojedinělá. Je zaměřena výhradně na háčkování s podrobnou školičkou pro začátečníky, doplněnou o fotografie a barevné nákresy základních ok a technik.
hobby
Ukázky

Háčkování

297 Kč
238 Kč
Střepy snů - 20%

Staňte se na chvíli scénáristy, herci, režiséry nebo designéry a hraním vytvořte s přáteli nezapomenutelný příběh. Vezměte na sebe role smyšlených postav a sehrajte hru o jejich osudu. Střepy snů jsou tvůrčí hra o lidských snech a touhách.

hobby
Ukázky

Střepy snů

180 Kč
144 Kč
Tai chi - 20%
Kniha seznamuje zajímavou a originální formou s čínským bojovým uměním Tai chi.
hobby
Ukázky

Tai chi

135 Kč
108 Kč
Okrasné rostliny tropů a subtropů - 20%
Zaujala Vás při dovolené netradiční květina nebo strom? Tato publikace představuje přes 400 nejzajímavějších rostlin, které lze spatřit při návštěvě tropických a subtropických oblastí všech kontinentů, ale i nám bližšího Středozemí.
hobby
Ukázky

Okrasné rostliny tropů a subtropů

271 Kč
217 Kč
Kůže - zpracování a výrobky - 20%
Jediná publikace na českém trhu, která se věnuje nejrůznějším výrobkům z kůže vznikajících v různých kožedělných odvětvích. Výhodou pro čtenáře jsou komplexní informace o více řemeslech, kterými se kvůli velkému množství kožených produktů kniha zabývá.
hobby
Ukázky

Kůže - zpracování a výrobky

186 Kč
149 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 11 položek
1 2 > >>