Nejprodávanější e-knihy - leden 2018
cestování

Thajsko - 20%
Tento průvodce popisuje 23 nejkrásnějších ostrovů Thajska, které autor sám navštívil a nafotil. Každý ostrov má v knize svou kapitolu. Každá kapitola má pevnou strukturu, prvním bodem je poloha ostrova a jeho zařazení do skupiny ostrovů.
cestování
Ukázky

Thajsko

89 Kč
71 Kč
Brazílie - 20%
(1x)
Humoristická knížka, která je současně užitečnou konverzační příručkou a učebnicí, jak překonat nedorozumění způsobená portugalským jazykem i kulturní odlišností temperamentních Jihoameričanů.
cestování
Ukázky

Brazílie

154 Kč
123 Kč
Svatí na Karlově mostě - 20%
Projděte se s námi po Karlově mostě a nechte si povídat o svatých, kteří na vás mlčky shlížejí ze svých kamenných podstavců. V unikátní publikaci "Svatí na Karlově mostě" Jiří Glet sesbíral příběhy vzniku jednotlivých soch i životů svatých.
cestování
Ukázky

Svatí na Karlově mostě

89 Kč
71 Kč
Posekej si ten trávník, nejsou vidět hadi - 20%
(1x)
Tak jsem již zpátky v Kolumbii, třicet hodin čtyřmi různými autobusy z Quita až do Medellínu. Policejní kontroly hledají drogy a zbraně, po zuby ozbrojené motohlídky vyhledávají ozbrojence, ukrutné vedro, jedna hořící pneumatika, ...
cestování
Ukázky

Posekej si ten trávník, nejsou vidět hadi

180 Kč
144 Kč
Plavby „sebevrahů“ - 20%
Kniha Plavby „sebevrahů“ je poutavou rekapitulací plaveb Thora Heyerdahla, Erika de Bisschopa, Williama Willise a především Eduarda Ingriše. Soubor velikosti 25.8Mb.
cestování
Ukázky

Plavby „sebevrahů“

189 Kč
151 Kč
Ještě Evropou - 20%
Kniha je dalším harcováním evropským kontinentem, kdy autorovi Jiřímu Kostúrovi zbývalo z celé Evropy navštívit pouze Holandsko. Cestopis je vybaven víc jak 300 fotkami.
cestování
Ukázky

Ještě Evropou

179 Kč
143 Kč
Malta a Gozo - 20%
(2x)
Další z řady turistických průvodců, tentokrát po krásách souostroví Malty a Goza.
cestování
Ukázky

Malta a Gozo

79 Kč
63 Kč
Sama na cestách - 20%
(5x)
Autobiograficko-cestovatelský memoár o sólo cestovatelce, autentické Moravačce, která opustila teplo domova a její stopy dopadly již na 57 zemí světa a kromě Antarktidy prozkoumala všechny kontinenty. Jedná se o inspirativní pojednání o cestování.
cestování
Ukázky

Sama na cestách

199 Kč
159 Kč
Santiago de Compostela (portugalskou cestou) - 20%
Čtivý a vtipný cestovní deník tří českých poutníku, kteří se již podruhé vypravili na pěší pouť dlouhou několik set kilometrů.
cestování
Ukázky

Santiago de Compostela (portugalskou cestou)

149 Kč
119 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 18 položek
1 2 > >>