Nejprodávanější tituly - leden 2018
ženy

Padá mi to z nebe - Pintířová Angelika
(1x)
Jak může přežít řeholnice v pasťáku? Jak se ošetřuje prezident? Jak hovořit o víře v dnešní době? Jaké to bylo, vstoupit za komunistů do tajné řehole? Může řeholní sestra sledovat MS v hokeji, pít pivo a být aktivní na Facebooku?
ženy

Padá mi to z nebe - Pintířová Angelika

287 Kč
Sběrná kniha
(6x)
Známý spisovatel a historik Pavel Kosatík přináší nejucelenější pohled na dílo a život Heleny Třeštíkové od jejího dětství do současnosti. Režisérka vypráví o vlastní rodině i o zrodu nejslavnějších filmů.
ženy
Ukázky

Sběrná kniha

268 Kč
Případ Pavlína
(5x)
Informace o dramatickém dětství a začátcích modelky a herečky Pavlíny Pořízkové můžeme nalézt v různých mediálních zdrojích zhruba od doby, kdy budoucí světové hvězdě bylo šest let. Dnes poprvé její příběh vychází v románovém zpracování.
ženy
Ukázky

Případ Pavlína

258 Kč
Ach, ty Češky!

Významný polský novinář a znalec českého prostředí pojednává ve své nejnovější publikaci Ach, ty Češky o osmi ženách z české historie a současnosti. Na půdorysu osudů těchto slavných osobností nám ozřejmuje širší dobové souvislosti.

ženy
Ukázky

Ach, ty Češky!

269 Kč
Deník raka
(6x)
Deník raka je strhující zpověď ženy, která svůj boj se zákeřnou nemocí, jež jí byla diagnostikována v pouhých pětatřiceti letech, vyhrála. Ale v každé bitvě, i té vítězné, vždycky něco ztratíte.
ženy

Deník raka

260 Kč
Láska vytrvá
V roce 1948, kdy sovětská propaganda tvrdila, že se křesťané ve východním bloku těší plné náboženské svobodě, zatkla rumunská tajná policie faráře Richarda Wurmbranda.
ženy

Láska vytrvá

257 Kč
Pamatuješ, mami?
...v šedesátých letech lidé z Lidic, ti, co přežili, přijeli na návštěvu do Soch, podívat se na stejně tragické přeživší… Jenže ta jejich vesnice byla jediná v celých Čechách, se kterou zacházeli tak tvrdě, takže ji média velmi hýčkají...
ženy

Pamatuješ, mami?

257 Kč
Navštivte mne s podzimem
Jedním z nejvarovnějších znaků současných vztahů mezi lidmi je citová otupělost. Proto je třeba vrátit se k člověku, který kladl cit na jedno z prvních míst mezi životními hodnotami.
ženy

Navštivte mne s podzimem

224 Kč
Poledne u Tiffanyho
Životní příběh designérky Clary Wolcottové. Do manhattanské kanceláře slavného Louise Tiffanyho vstoupila v létě 1888 kurážná mladá umělkyně Clara Wolcottová, aby jej požádala o místo designérky v jeho firmě.
ženy
Ukázky

Poledne u Tiffanyho

339 Kč
Ženy na rozcestí
Neobyčejně čtivě psaná kniha poskytuje nový pohled na každodenní život v protektorátu.
ženy

Ženy na rozcestí

293 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 18 položek
1 2 > >>