Nejprodávanější tituly - leden 2018
rock

Kroskántry
Brněnští Poletíme? na albu Kroskántry v sobě objevují srdce kovboje a svůj originální banjo punk rozšiřují o další styl – country, teda přesněji v podání Poletíme? - kántry.
rock

Kroskántry

674 Kč
Be Myself
Deváté album interpretky lze vnímat jako návrat k tradičním pop-rockovým kořenům. Sheryl Crow přichází s písničkami inspirovanými hudbou devadesátých let a pokouší se znovu oslovit posluchače, kterým učarovala právě v deváté dekádě.
rock

Be Myself

386 Kč
Bombarďák-3FO3
Ideální deska nejen pro děti vám dodá veselou a dobrou náladu. Třetí album rozpustilé party Bombarďák nenechává nic náhodě a punkově přiznává, že vedle rocku jsou i country, ska a folk zábavnou muzikou. Vše se ale musí podávat bombarďáckým stylem.
rock

Bombarďák-3FO3

269 Kč
Jakub Noha 4CD BOX 1.
Dva boxy a každý z nich obsahuje čtyři CD. Celkem tedy osm alb odhaluje, jakou výjimečnou osobností je na české hudební scéně Jakub Noha.
rock

Jakub Noha 4CD BOX 1.

719 Kč
On Air
Rolling Stones vydávají album On Air! Kultovní rocková kapela v čele s neopomenutelným Mickem Jaggerem Rolling Stones vydává kolekci rádiových nahrávek On Air.
rock

On Air

359 Kč
Original Albums 4CD vol.2
Original Albums 4CD.
rock

Original Albums 4CD vol.2

476 Kč
Back to the Trees
Pražská indie-folková skupina Republic of Two vydává čtvrtou studiovou desku Back to the Trees. Zpátky ke kořenům, ke vzorům, jako byli Beatles, U2 nebo The Smiths, návrat k přírodě a jednoduchosti na protest proti hluku a závislostem na technických vymoženostech.
rock

Back to the Trees

269 Kč
Město Er
Další zásadní české album se dočkalo jubilejní reedice!
rock

Město Er

296 Kč
Extempore 40 let
Komplet CD a DVD přináší záznam koncertu ke 40. výročí prvního rockového Extempore v pražském Paláci Akropolis na podzim 2014.
rock

Extempore 40 let

351 Kč
Cigareta ve dvou
Freak folk Gregoryho Dimanche transformoval v jednočlenný projekt Psychedelic Morning a nové písníčkářské album Ciagareta ve dvou.
rock

Cigareta ve dvou

269 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 12 položek
1 2 > >>