Nejprodávanější Kniha nebo Omalovánka - leden 2018
cestopisy

Obvšeník - 11%
Daniel Landa, zpěvák, herec, scénárista, skladatel, lektor, jezdec rally a boxer tak volně navazuje na svoji úspěšnou prvotinu Všeník, tentokrát z prostředí Nového Zélandu.
cestopisy

Obvšeník

341 Kč
303 Kč
Toskánsko: peklo i ráj - 11%
Plány jedné české rodiny na dovolenou v Toskánsku se obrátí vzhůru nohama v okamžiku, kdy otec vytáhne z hořícího auta italského hraběte a ocitne se v nemocnici.
cestopisy

Toskánsko: peklo i ráj

314 Kč
279 Kč
Toulavá kamera 3 - 11%
Třetí díl knižního zpracování oblíbeného televizního pořadu Toulavá kamera obsahuje padesát poutavých reportáží. Publikace vás zavede na zajímavá místa České republiky – do neobyčejných muzeí, skanzenů i k unikátním přírodním výtvorům.
cestopisy

Toulavá kamera 3

296 Kč
263 Kč
Lámání v kole - Afghánistán

Románová zpověď vojáka speciálních jednotek Československé lidové armády, který se ze dne na den pod záminkou ostrého cvičení v Sovětském svazu ocitl v kruté sovětsko-afghánské válce (1979–1989).

cestopisy

Lámání v kole - Afghánistán

134 Kč
Nezmaři nic nezmaří - 11%

V první knížce „Prapodivné cesty Nezmarů“, kterou autor Daniel Polman uvedl v roce 2014 jako svou pohádkovou prvotinu, představil malým i velkým čtenářům poprvé rodinu Nezmarových z podkrkonošské Nové Paky.

cestopisy

Nezmaři nic nezmaří

187 Kč
166 Kč
Stará dobrá Anglie aneb Poslední vandr - 11%
(1x)
Jezdili jste někdy stopem? Zkoušeli jste to v zahraničí? Nebo dokonce v Anglii? Pokud odpověď zní ano (ale klidně i ne), je tato knížka možná právě pro vás.
cestopisy

Stará dobrá Anglie aneb Poslední vandr

133 Kč
118 Kč
Stories of Little Tibet - 11%
(1x)
Little Tibet is a name given to Ladakh, a beautiful region in the Indian state of Jammu and Kashmir bordering Tibet to the east and bearing its influence. In the shadow of Great Himalaya, Indus Valley is inhabited by people of Tibetan descent.
cestopisy

Stories of Little Tibet

266 Kč
236 Kč
Na sever - 11%
Kniha čtenáře zavede do divoké přírody západní Kanady a Aljašky. Tříměsíční putování začíná v Britské Kolumbii a v amerických státech Washington a Montana.
cestopisy
Ukázky

Na sever

350 Kč
311 Kč
Zápisky a postřehy z cest
(1x)
Přečtěte si nejnovější zápisky z autorových cest za uplynulé tři roky. Obsahují postřehy a zážitky z dvaceti zemí světa, obohacené o zvyklosti a zajímavosti z procestovaných oblastí – tentokrát pohledem „pana profesora na cestách“.
cestopisy

Zápisky a postřehy z cest

89 Kč
Ultreia II - 11%
Autor putoval z Prahy do Santiaga de Compostela po etapách v letech 1991 – 1996; byl jedním z prvních Čechů, kteří se na tuto pouť vydali po otevření hranic. II. díl pojednává o pouti z Le Puy do Santiaga a na konec světa, vykonané v letech 1993-96.
cestopisy

Ultreia II

297 Kč
264 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 12 položek
1 2 > >>