Nejprodávanější tituly - leden 2018
zdravá výživa

Domácí krabičková dieta - 6%
Krabičková dieta je fenoménem současné doby a cílem této publikace je zpřístupnit tuto dietu pro každého.
zdravá výživa

Domácí krabičková dieta

213 Kč
200 Kč
Makrobiotické nedělní vaření + DVD
Dá se u vaření relaxovat? Upravené a doplněné vydání této oblíbené knihy přináší inspiraci, jak společně změnit způsob přípravy nedělního oběda v zábavu a pochutnat si na pokrmech prověřených letitými zkušenostmi autorky.
zdravá výživa

Makrobiotické nedělní vaření + DVD

89 Kč
Máma mele vločky
Více než 80 bezlepkových receptů.
zdravá výživa

Máma mele vločky

179 Kč
Můj život bez lepku - 11%
Kniha, která je nejen osobním vyznáním známé food bloggerky Moniky Menky, ale také přehlídkou 60 úžasných bezlepkových receptů doplněných nádhernými profesionálními fotografiemi.
zdravá výživa

Můj život bez lepku

359 Kč
319 Kč
Alternativní potravinové sítě - 11%
Kniha na základě konkrétních šetření podrobně prezentuje alternativní potravinové sítě v České republice – farmářské trhy, farmářské prodejny, bedýnková schémata, komunitní zemědělství, městské zahradničení a komunitní zahrady i Slow Food.
zdravá výživa

Alternativní potravinové sítě

225 Kč
200 Kč
Tučné superpotraviny a oleje - 11%
Chcete mít zdravé srdce, udržet si normální váhu a nezapomínat jména přátel? V této knize najdete seznam tučných potravin, které výživoví poradci a lékaři většinou bez milosti vykazují na černou listinu.
zdravá výživa

Tučné superpotraviny a oleje

269 Kč
239 Kč
Vaříme podle Herbáře 4
Nejen do třetice bývá všeho dobrého, ale může tak být i do čtveřice, jak dokládá tento, v pořadí již čtvrtý svazek oblíbené lifestylové kuchařky.
zdravá výživa

Vaříme podle Herbáře 4

179 Kč
Citlivá kuchyně - 20%
(3x)
Citlivá kuchyně není žádná "obyčejná kuchařka", kterých jsou stovky. Autorka, známá publicistka, má s citlivou kuchyní bohaté zkušenosti. Provází vás knihou se svým tradičním suchým humorem a nadhledem a nešetří historkami ze života.
zdravá výživa
Ukázky

Citlivá kuchyně

248 Kč
198 Kč
Kvašená zelenina pro zdraví a vitalitu - 11%
Kvašená zelenina je už tisíce let tradiční potravinou snad všech národů. Moderní dobou pozapomenutá zásobárna velkého množství živin se ve 3. tisíciletí stává „vycházející hvězdou výživy“, nově objevovanou nejen těmi, kteří chtějí upevnit své zdraví.
zdravá výživa

Kvašená zelenina pro zdraví a vitalitu

314 Kč
279 Kč
Tao zdravého stravování - 11%
Kniha je vhodná nejen pro milovníky čínské kuchyně, ale zejména napomůže laikům rychle se v čínské kuchyni zorientovat a pochopit skladbu potravin s ohledem na jejich zdraví.
zdravá výživa

Tao zdravého stravování

269 Kč
239 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 44 položek
<< < 1 2 3 4 5 > >>