Nejprodávanější tituly - leden 2018
hudba

Saxophone In Classics
Legendární kameraman, držitel Českého lva za celoživotní mistrovství, dlouholetý spolupracovník režiséra Jiřího Menzela. Jaromír Šofr je podepsán pod skvosty české kinematografie. Dlouhá léta se ovšem věnuje i hře na alt-saxofon.
hudba

Saxophone In Classics

179 Kč
Motorlet
Pražská skupina OZW (Onkel Zbyndas Winterrock) proslula neutuchajícím černým humorem v textech, rozličnými maskami, které používala od prvního vystoupení v roce 1980, a zvukem, který by se dal nejvýstižněji nazvat rachotem.
hudba

Motorlet

224 Kč
Kroskántry
Brněnští Poletíme? na albu Kroskántry v sobě objevují srdce kovboje a svůj originální banjo punk rozšiřují o další styl – country, teda přesněji v podání Poletíme? - kántry.
hudba

Kroskántry

674 Kč
Nebojte se klasiky! 17-20 KOMPLET Nástrojové skupiny
Nový komplet populární edice, která uvádí do světa klasické hudby trochu neklasicky, ale o to zajímavěji. Smyčcové nástroje aneb Koňská oháňka tisíckrát jinak, Žesťové nástroje aneb Jak troubí potrubí, Dřevěné dechové nástroje...
hudba
Ukázky

Nebojte se klasiky! 17-20 KOMPLET Nástrojové skupiny

699 Kč
Be Myself
Deváté album interpretky lze vnímat jako návrat k tradičním pop-rockovým kořenům. Sheryl Crow přichází s písničkami inspirovanými hudbou devadesátých let a pokouší se znovu oslovit posluchače, kterým učarovala právě v deváté dekádě.
hudba

Be Myself

386 Kč
Bílé Vánoce Lucie Bílé II.
Pod osvědčeným názvem vychází pokračování fenomenálně úspěšného alba z roku 2010. Producent Petr Malásek po šťastných sedmi létech úspěšně objevil a zaranžoval novou sadu vánočních a svátečních písniček.
hudba

Bílé Vánoce Lucie Bílé II.

374 Kč
Bombarďák-3FO3
Ideální deska nejen pro děti vám dodá veselou a dobrou náladu. Třetí album rozpustilé party Bombarďák nenechává nic náhodě a punkově přiznává, že vedle rocku jsou i country, ska a folk zábavnou muzikou. Vše se ale musí podávat bombarďáckým stylem.
hudba

Bombarďák-3FO3

269 Kč
Čas můj za to stál
Retrospektivní albový komplet dámy s jedinečným hlasem.
hudba

Čas můj za to stál

1 582 Kč
Jakub Noha 4CD BOX 1.
Dva boxy a každý z nich obsahuje čtyři CD. Celkem tedy osm alb odhaluje, jakou výjimečnou osobností je na české hudební scéně Jakub Noha.
hudba

Jakub Noha 4CD BOX 1.

719 Kč
On Air
Rolling Stones vydávají album On Air! Kultovní rocková kapela v čele s neopomenutelným Mickem Jaggerem Rolling Stones vydává kolekci rádiových nahrávek On Air.
hudba

On Air

359 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 44 položek
<< < 1 2 3 4 5 > >>