Nejprodávanější tituly - leden 2018
poezie

Všelijaké řečičky pro kluky a holčičky - 11%
Krátké veselé básničky, nonsensové veršíky a další řečičky o všem možném, o zvířátkách, o klucích a holčičkách (o holčičce, která si vlezla do želvího krunýře, o jiné holčičce, která si nechala narůst vousy), tetách, pánech, švestkách nebo třeba hruškách.
poezie

Všelijaké řečičky pro kluky a holčičky

224 Kč
199 Kč
Vysoká hra - 11%
(2x)
Vůbec poprvé vychází v českém překladu kompletní vydání francouzské revue Le Grand Jeu (Vysoká hra), časopisu stejnojmenné skupiny, jejíž aktivity od konce roku 1927 do listopadu 1932 představují jedno z největších duchovních dobrodružství 20. stolet
poezie

Vysoká hra

531 Kč
472 Kč
Dvakrát sedm pohádek - 11%
Oblíbená klasika Františka Hrubína s ilustracemi Jiřího Trnky provází děti už více než půl století. Nekrásnější české pohádky vypráví autor v půvabných verších, které patří do zlatého fondu poezie pro děti. Knížka by neměla chybět v žádné dětské knih
poezie

Dvakrát sedm pohádek

224 Kč
199 Kč
Magorova summa I. - 11%
Soubor básnického díla básníka, esejisty a významného kulturního organizátora Ivana M. Jirouse, nositele Ceny Jaroslava Seiferta, vychází již potřetí, tentokrát však rozdělen do dvou svazků a doplněn svazkem třetím.
poezie

Magorova summa I.

429 Kč
382 Kč
Písničky bez muziky - 6%
(1x)
V knížce Emanuela Frynty, která poprvé vyšla až dlouho po autorově smrti, se skrývají notoricky známé nonsensové verše prvotně určené dětem, avšak milované mnoha dospělými.
poezie

Písničky bez muziky

211 Kč
198 Kč
Víš, co má v plínce myš ? - 11%
(2x)
Půvabná kreslená knížka známého belgického spisovatele a ilustrátora Guido van Genechtena, která se brzy stala světovým bestsellerem. S textem básníka Hynka Viléma pobaví jemným humorem a navíc naučí vaše dítě chodit na nočníček.
poezie

Víš, co má v plínce myš ?

269 Kč
239 Kč
Nejlepší české básně 2016 - 11%
(3x)

Milovaný i nenáviděný výběr z české poezie, letos po osmé. Výběr „nejlepších“ básní nemá sugerovat iluzi objektivity, ale je výsledkem setkání dvou editorů, dvou subjektivních pohledů na poezii daného roku i na poezii jako takovou.

poezie

Nejlepší české básně 2016

215 Kč
191 Kč
Magorova summa III. - 11%
Soubor básnického díla básníka, esejisty a významného kulturního organizátora Ivana M. Jirouse, nositele Ceny Jaroslava Seiferta.
poezie

Magorova summa III.

429 Kč
382 Kč
České Vánoce Josefa Lady - 11%
Neopakovatelná atmosféra Vánoc dýchne na malé i velké čtenáře z nezaměnitelných Ladových obrázků a rovněž prozaických i básnických textů předního českého poety Michala Černíka. Jde o první vydání knihy.
poezie

České Vánoce Josefa Lady

260 Kč
231 Kč
Šišatý švec a myšut - 11%
(6x)
Po dětmi a jejich rodiči oblíbených knížkách Veliký tůdle a Příšerky a příšeři je Šišatý švec a myšut zřetelnějším návratem k anglickým říkadlům jako k trvalé inspiraci básníka, spisovatele a překladatele Pavla Šruta.
poezie

Šišatý švec a myšut

152 Kč
135 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 174 položek
<< < 1 2 3 4 .. 18 > >>