Nejprodávanější knihy - leden 2018
romány

Dívky z Montmartru
(1x)
Srdceryvný román odehrávající se během Zlaté éry v Paříži, inspirovaný jedním tehdejším obecně známým soudním procesem a skutečným příběhem dívky, jež Edgaru Degasovi stála modelem.
romány

Dívky z Montmartru

314 Kč
Hrdinové
(4x)
Živý a humorný román sleduje všední život studentů pražské Filozofické fakulty na pozadí událostí posledních měsíců před sametovou revolucí. Jak s tím však souvisí Bach, Strauss nebo Vinnetou? A Václav Havel?
romány

Hrdinové

224 Kč
Lék na smutek
(1x)
Na Mariku, gynekoložku a porodní lékařku, se valí jedna pohroma za druhou. Manžel jí umírá na rakovinu a krátce nato ztratí i svého jediného, třiadvacetiletého syna, u něhož náhle propukla dědičná choroba jater.
romány

Lék na smutek

296 Kč
Temný Tomáš
(2x)
Temný Tomáš je první z Blanchotových filozofických próz, jež zkoumají a nově vytvářejí oblast imaginárna.
romány
Ukázky

Temný Tomáš

171 Kč
Němci
(14x)
Hlavní hrdinka a současně vypravěčka románu žije v Londýně, kam odešla po listopadu 1989 za prací a kde nyní čeká své první dítě. Nadcházející mateřstí ji v myšlenkách vrací do dětství v komunistickém Československu a vyvolává i zasutou vzpomínku...
romány
Ukázky

Němci

339 Kč
Divoké lupiny
Německo 1938. Mladá Belle Lombardová se o politiku nezajímá, její ctižádostivé plány zahrnují jen filmová studia v Berlíně a člověka, kterého považuje za muže svých snů.
romány

Divoké lupiny

313 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 26 položek
<< < 1 2 3