Nejprodávanější tituly - leden 2018
detektivky

Noční lov
(5x)
Detektiv šéfinspektor Erika Fosterová a její tým čelí další nebezpečné výzvě! Thriller, který vám nedá spát! Další kniha od autora Dívky v ledu.
detektivky

Noční lov

404 Kč
Smrt má vůni inkoustu
(2x)
Praha počátku dvacátého století se může zdát poklidná a idylická, ale pod povrchem vřou ostré spory: mezi Čechy a Němci, bohatými a chudými, podporovateli a odpůrci zbrojení… Tehdy začnou významnému průmyslníkovi Albertu Richterovi.....
detektivky

Smrt má vůni inkoustu

269 Kč
Ohnivé znamení
(1x)
Nález lidských ostatků v podunajských lesích přivede Barbariče na stopu bezohledných lupičů a překupníků s otroky. Notář musí povolat na pomoc Steina a Jaroše. Společně putují do Prešpurku, který se po pádu Budína stal hlavním městem Uher.
detektivky

Ohnivé znamení

403 Kč
Olomoucký bestiář - 30%
(1x)
Na panství olomouckého biskupa bylo bestiálně zavražděno několik žen. Podařilo se chytit a usvědčit vraha, který byl prohlášen za vlkodlaka a upálen. Po čase ovšem vraždy pokračují. Přemysl II. Otakar pošle na Moravu prokurátora Oldřicha z Chlumu.
detektivky
Ukázky

Olomoucký bestiář

199 Kč
139 Kč
Zdislava a ztracená relikvie
Prokurátor krále Přemysla II. Otakara Oldřich z Chlumu a zároveň správce hradu Bezděz má v pravomoci i vyšetřování a trestání hrdelních zločinů v kraji.
detektivky

Zdislava a ztracená relikvie

314 Kč
Poslední zastávka Peklo - 30%
V kláštereckém zámeckém parku je nalezeno tělo mladé dívky a vedle ní podivný vzkaz pro policii. Vyšetřování se opět ujímají kriminalisté Petr Beránek a Šárka Jermanová. Oba policisty čeká zběsilý hon na vraha, který za sebou nechává další oběti...
detektivky
Ukázky

Poslední zastávka Peklo

169 Kč
118 Kč
Prokletí
Carmela Caliseová byla doboru duší neapolské čtvrti Sanita – tak proč ji někdo zavraždil? A navíc tak neskutečně brutálním způsobem?
detektivky
Ukázky

Prokletí

149 Kč
Zabitý před klášterem - 30%
(2x)
Pražská města už dávno nejsou tou metropolí jako za časů posledních Přemyslovců, nějaký život v nich ale přece jen pulzuje. A tam, kde se žije, vyrábí, obchoduje a miluje, se sem tam také vraždí.
detektivky
Ukázky

Zabitý před klášterem

179 Kč
125 Kč
Hadohlavec
(4x)
Čtvrtý díl ze série čínských thrillerů.
detektivky

Hadohlavec

296 Kč
Romance
Nenechte se mýlit, další z řady příběhů o mládencích z 87. revíru rozhodně není jen sladkobolným vyprávěním o něžných citech. Romance je název divadelní hry, jejíž hlavní představitelka se stala terčem útoku a utrpěla poranění nožem.
detektivky
Ukázky

Romance

179 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 218 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 22 > >>