Nejprodávanější tituly - leden 2018
povídky

Profesionálka a jiné povídky - 11%
(2x)
Profesionálka je souborem patnácti kratších povídek se silnými až překvapivými pointami, které ve čtenářích zanechají působivou dohru. Hlavními aktéry jsou zpravidla antihrdinové, zachycení v různých životních etapách.
povídky

Profesionálka a jiné povídky

158 Kč
141 Kč
Čertova bažina - 11%
Projekt 3x 100 hororů přináší čtenářům ve třech svazcích kompletní soubor všech povídek, které na téma hrůzy, mystiky, záhrobí a nevysvětlitelných záhad napsal Miloslav Švandrlík.
povídky

Čertova bažina

296 Kč
263 Kč
Mám rád ty hory - 11%
Soubor povídek velkého milovníka Jizerských hor, který „svoje“ hory vnímá jako mýtické a mystické místo a zároveň symbol volnosti a nespoutanosti.
povídky
Ukázky

Mám rád ty hory

167 Kč
148 Kč
Matky Pegasů - 11%
Povídková kniha Matky Pegasů obsahuje celkem dvanáct povídek z let 2005–2015. Žánrově jde o psychologické prózy ze současnosti, většinou s kritickým sociálním podtextem.
povídky

Matky Pegasů

179 Kč
159 Kč
Návnada - 11%
Povídky Chucka Palahniuka doprovozené ilustracemi proslulých komiksových autorů, které si můžete sami vybarvit. Ideální omalovánka pro dospělé!
povídky

Návnada

332 Kč
295 Kč
Pád výletního mola - 58%
(1x)
Ať už prožijete dobrodružný viktoriánský příběh, zabrousíte do žánru sci-fi, přehoupnete se do reality dnešního světa, nebo se zamyslíte nad morálním přesahem jedné z povídek, vždy budete ohromeni autorovým vhledem a pověstným empatickým vcítěním.
povídky

Pád výletního mola

238 Kč
99 Kč
Podivuhodný případ Benjamina Buttona a jiné povídky
Podivuhodný případ Benjamina Buttona je název povídky, podle které byl natočen stejnojmenný film režiséra Davida Finchera. Audionahrávka obsahuje další dvě povídky - Myslí si, že je báječný a Polapený stín.
povídky

Podivuhodný případ Benjamina Buttona a jiné povídky

206 Kč
Povídky ke kávě III. - 11%
Hana Hrabáková v předchozích dvou letech úspěšně publikovala již dva díly cyklu „Povídky ke kávě“ a letos přichází s další částí této povídkové série. Autorka oslovuje čtenáře uceleným souborem humorných textů doslova „ze života“.
povídky

Povídky ke kávě III.

152 Kč
135 Kč
Povídky ze seznamovacích víkendů a dovolených 2 - 20%
(2x)
Povídky složené jak z toho, co autor sám zažil, i z toho, co odposlechl od mnoha sdílných klientů a klientek za patnáct let své činnosti.
povídky
Ukázky

Povídky ze seznamovacích víkendů a dovolených 2

99 Kč
79 Kč
Se psem mě baví svět - 11%
Ahoj, jsem pes, narodil ses pro mě, pro mé potěšení, hry, ochranu a také jako můj soukromý kuchař, řidič, uklízeč a mazlič.
povídky

Se psem mě baví svět

269 Kč
239 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 158 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 16 > >>