Nejprodávanější e-knihy - leden 2018
povídky

69 - 20%
(1x)
Lechtivá knížka od Sexy Luccy. Obsahuje 69 erotických povídek, v nichž se zhmotní vaše tajné sny a sexuální fantazie, o nichž jste se báli komukoliv přiznat.
povídky
Ukázky

69

99 Kč
79 Kč
Nevinní - 20%
(1x)
Soubor jedenácti vyprávění o apolitických občanech jejichž lhostejnost byla současně odpovědností za nástup nacismu. Filosoficky laděný román - rozprava o (ne)existenci platónských ideií.
povídky
Ukázky

Nevinní

179 Kč
143 Kč
Ve stínu Říše - 20%
(2x)
Málokdo dokáže představovat tak dokonalé bezcharakterní zlé postavy nebo naopak terče parodie a posměchu jako nacisté. Právě proto jsme dali nacisty na hraní těm nejlepším spisovatelům a spisovatelkám domácí fantastiky napříč generacemi.
povídky
Ukázky

Ve stínu Říše

299 Kč
239 Kč
Bílá zvířata jsou velmi často hluchá - 20%
(3x)
Postavy této knihy jsou si dobře vědomy svých slabostí a za své viny očekávají spravedlivý trest. Pořád se něčeho bojí, hodně se štítí a občas někoho nedopatřením zabijí.
povídky
Ukázky

Bílá zvířata jsou velmi často hluchá

189 Kč
151 Kč
Ejo - 20%
Autorka o sobě a své knize prohlásila: Jsem z Butare ve Rwandě. V koloniální době jej Belgičané nazývali Astrida. Abych přežila hon na Tutsie od dubna do července 1994, naučila jsem se lhát o své totožnosti a cestovat z místa na místo.
povídky
Ukázky

Ejo

169 Kč
135 Kč
Povídky ze seznamovacích víkendů a dovolených 2 - 20%
(2x)
Povídky složené jak z toho, co autor sám zažil, i z toho, co odposlechl od mnoha sdílných klientů a klientek za patnáct let své činnosti.
povídky
Ukázky

Povídky ze seznamovacích víkendů a dovolených 2

99 Kč
79 Kč
Povídky zednářské lóže - 20%
(1x)
Jedinečný povídkový soubor Rudyarda Kiplinga, kterého u nás proslavila především jeho Kniha džunglí, otevírá před čtenářem tajemný svět zednářského prostředí, jehož byl Kipling po celý dospělý život součástí...
povídky
Ukázky

Povídky zednářské lóže

119 Kč
95 Kč
Příšerné příběhy strýce Montaguea - 20%
(7x)
Strýc Montague žije osaměle, jen se svým tajuplným sluhou. Třebaže cesta k jeho ponurému starému domu vede hlubokým strašidelným lesem, malý Edgar svého příbuzného rád navštěvuje. Strýc má totiž nepřebernou zásobu hrůzostrašných historek.
povídky
Ukázky

Příšerné příběhy strýce Montaguea

169 Kč
135 Kč
Záhadné příběhy z pátrací služby - 20%
Kriminální příběhy, které se skutečně odehrály a byly vyřešeny četnickým sborem. Záhadné příběhy,opředené tajemstvím, se datují od roku 1918. Kniha je volným pokračováním titulů Případy z pátrací služby a Veselé příhody z pátrací služby.
povídky
Ukázky

Záhadné příběhy z pátrací služby

99 Kč
79 Kč
Soumrak robotů - 20%
Ladislav Szalai je jeden z mála autorů, u kterého můžeme s klidem říct, že nezapomněl umění psát povídky. Kniha Soumrak robotů obsahuje více než tři desítky příběhů této stálice na nebi české science fiction.
povídky
Ukázky

Soumrak robotů

69 Kč
55 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 41 položek
1 2 3 .. 5 > >>