Nejprodávanější e-knihy - říjen 2018
hobby

Dračí doupě II - 20%
Dračí doupě je nejznámější česká hra na hrdiny. Všichni v ní končí jako vítězové a nikdo neodchází poražený. Jak je to možné? Cílem totiž není vyhrát, ale pobavit se.
hobby
Ukázky

Dračí doupě II

180 Kč
144 Kč
Já řídím - 20%
(1x)
Řídit auto je univerzální symbol. Řídit, či neřídit - to se nějakým způsobem týká každého z nás. Je to způsob, jakým se dostáváme za svým cílem. Je to způsob našeho pohybu životem.
hobby
Ukázky

Já řídím

100 Kč
80 Kč
Pěstujeme citrusy v našich podmínkách - 20%
Po delší době se dostává čtenářům do rukou ryze česká příručka o pěstování citrusů, která obsahuje v prvé řadě praktické rady zejména pro amatérské pěstitele.
hobby
Ukázky

Pěstujeme citrusy v našich podmínkách

101 Kč
81 Kč
Připravujeme zahradu na zimu - 20%
Praktická příručka pro všechny zahrádkáře, kteří s nastávajícím podzimem uvítají užitečné rady, co všechno udělat, aby jejich zahrada přestála zimní období bez úhony, z kterého konce začít, aby práce pěkně odsýpala a na nic podstatného nezapomněli.
hobby
Ukázky

Připravujeme zahradu na zimu

118 Kč
94 Kč
Redakční práce - 20%
(1x)
Seznamte se se základy redakčních prací: naučte se spolu s námi, jak přistupovat k cizímu, ale i vlastnímu textu a jak jej připravit k publikování. Přinášíme vám návodný popis činnosti redaktora (editora) v knižním nakladatelství i v periodickém tisku.
hobby
Ukázky

Redakční práce

237 Kč
190 Kč
Zvyšování přírodní hodnoty polních honiteb - 20%
Obnova remízků, biocenter a biokoridorů, zakládání biopásů, zatravněných pásů a jiných krajinných prvků, políček nezbytných pro život zvěře jsou některá z opatření, která zvyšují přírodní hodnotu polních honiteb.
hobby
Ukázky

Zvyšování přírodní hodnoty polních honiteb

195 Kč
156 Kč
Voskařství - 20%
Od kdy a jak se vyrábí svíčky se dozvíte v knize o voskařském řemesle, které je v centru zájmu současné rukodělné výroby. Kniha je určena všem zájemcům o tradiční rukodělná řemesla, aktivním tvůrcům i vytvarným dílnám nejrůznějšího druhu.
hobby
Ukázky

Voskařství

118 Kč
94 Kč