Nejprodávanější e-knihy - říjen 2018
rodina a dítě

Najděte si svého marťana - 20%
(29x)
V knize objevíte svěží pohledy a úvahy z oblasti psychologie a mezilidských vztahů. Zaujme vás zejména to, s jakým citem autor popisuje svět malých dětí - jeho pojetí je sympatickou pozvánkou do světa dětské psychiky.
rodina a dítě
Ukázky

Najděte si svého marťana

188 Kč
150 Kč
Vím, co mi chutná - 20%
K českému čtenáři se konečně dostává kniha o „baby-led weaning" , tedy o zřejmě nejpřirozenějším způsobu zavádění pevné stravy u kojenců, kdy celý proces řídí samo dítě- účastní se rodinného stolování, samo se krmí a samo si vybírá, co bude jíst.
rodina a dítě
Ukázky

Vím, co mi chutná

179 Kč
143 Kč
Prvotní otisky  a jejich vliv na život člověka - 20%
(1x)
Smyslem této knihy není ještě více komplikovat již tak nelehkou situaci rodičů, ale osvětlit jim, které události prenatálního období vývoje dítěte a porodu na něj mohou mít vliv.
rodina a dítě
Ukázky

Prvotní otisky a jejich vliv na život člověka

195 Kč
156 Kč
Na cestě od lilie k růži - 20%
Publikace o netradičně tradicionalistické metodě výchovy, založené na zásadách waldorfské pedagogiky a čerpající z duchovního odkazu českého pedagoga Přemysla Pittera, je určena všem, kdo pečují o děti předškolního věku.
rodina a dítě
Ukázky

Na cestě od lilie k růži

135 Kč
108 Kč
Prvních 365 dní v životě dítěte - 20%
Ojedinělá a didakticky velmi cenná publikace dokumentující psychomotorický vývoj dítěte v prvním roce života. Původní publikace byla přeložena v 36 zemích světa. Předkládaná publikace obsahuje nový komentář ke zcela unikátním fotografiím.
rodina a dítě
Ukázky

Prvních 365 dní v životě dítěte

186 Kč
149 Kč
Obecná didaktika - 20%
Učebnice obecné didaktiky představuje myšlenkový systém, který vás uvede do vymezené vědní oblasti. Logické utřídění látky a vhled do soustavy jejího výkladu poskytuje studujícím teoretické poznání.
rodina a dítě
Ukázky

Obecná didaktika

339 Kč
271 Kč
Hry v mateřské škole v teorii a praxi
(1x)
"Jak můžeme dítě podnítit k hledání vlastních cest, k odhadování svých schopností, k výběru inspirujících stimulů a k jejich tvořivému zpracování? Jak je vést k samostatnému rozhodování a postupnému uvědomování si odpovědnosti za své rozhodnutí?
rodina a dítě
Ukázky

Hry v mateřské škole v teorii a praxi

203 Kč
Emoční poruchy v dětství a dospívání - 20%
Třetí vydání úspěšné publikace je poutavou ilustrací psychoanalytického přístupu k problémům, se kterými se ve svých ordinacích běžně setkávají dětští psychiatři, lékaři i psychologové.
rodina a dítě
Ukázky

Emoční poruchy v dětství a dospívání

356 Kč
285 Kč
Jídelníček kojenců a malých dětí - 20%
Vyhledávaná příručka o výživě malých dětí vychází již ve čtvrtém vydání. Najdete v ní pravidla zdravé dětské stravy, receptář jídel pro kojence a batolata, informace o kojení, praktické pediatrické rady, jídelníček pro obézní děti...
rodina a dítě
Ukázky

Jídelníček kojenců a malých dětí

203 Kč
162 Kč
Nadané dítě - 20%
Každý rodič i učitel si přeje, aby děti byly šťastné a úspěšné. Ale nadané děti jsou natolik specifické, že jejich motivace, chování, myšlení i prožívání můžou být okolím nesprávně interpretovány a přinášet jim tak trápení, nepochopení a problémy.
rodina a dítě
Ukázky

Nadané dítě

271 Kč
217 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 42 položek
1 2 3 .. 5 > >>