Nejprodávanější tituly - říjen 2018
nápoje

Bleskové dezerty - 11%
Máte rádi sladké, milujete omamnou vůni linoucí se z trouby, ale občas zkrátka nemáte na pečení či přípravu složitých dezertů čas? Nebo jednoduše nechcete v kuchyni trávit dlouhé hodiny?
nápoje

Bleskové dezerty

359 Kč
319 Kč
Manuál pro milovníky kávy - 11%
Připravit si doma skutečně dobrou kávu není jen tak. A přitom je to možné i bez drahého vybavení. Nevěříte? Před vámi leží manuál, který vás o tom přesvědčí. Přibližuje vám svět kávy tak, že s nově nabytými znalostmi bude pro vás příprava hračkou.
nápoje

Manuál pro milovníky kávy

314 Kč
279 Kč
Velká kniha o kávě - 11%
Kniha je určena i těm, kteří svou první Knihu o kávě mají – obsahuje zcela nové fotografie a mnoho nových informací včetně nových receptů kávových nápojů.
nápoje
Ukázky

Velká kniha o kávě

719 Kč
639 Kč
Děláme si sami - 11%

Dva žízniví kamarádi, zahradníci Nick Moyle a Richard Hood, uskutečňují revoluci v domácí výrobě alkoholu. Autorská dvojice vás přesvědčí, že vyrábět si vlastní alkoholické nápoje může být překvapivě rychlé, snadné a nenákladné.

nápoje

Děláme si sami

359 Kč
319 Kč
Tajemství domácí čajovny - 11%
Moře zelené pěny ve velkém černém hrnku, zvuk lžičky cinkající o okraj porcelánového šálku s květinovým vzorem, hrneček tenký jako papír, který skrývá omamně vonící elixír, chuť jílu a sladkých koření z terakotové misky tak horké, že se skoro nedá udržet.
nápoje

Tajemství domácí čajovny

359 Kč
319 Kč
Velká kniha o rumu - 11%
Rum – od cukrové třtiny až po degustaci.
nápoje

Velká kniha o rumu

718 Kč
638 Kč
Pivo a pivovary Čech, Moravy a Slezska - 11%
Čenář zjistí, že pivní svět je i u nás nesmírně bohatý a že je možné vybírat ze spousty (mnohdy i exotických) chutí.
nápoje

Pivo a pivovary Čech, Moravy a Slezska

143 Kč
127 Kč
Znalcem vína za 24 hodin - 20%
Kritička vín Jancis Robinson, držitelka Řádu britského impéria a mnohých žurnalistických ocenění, přispívající pravidelně do Financial Times, udělá znalce z každého.
nápoje
Ukázky

Znalcem vína za 24 hodin

152 Kč
122 Kč
Co pít, když... - 11%
(1x)
Volné pokračování úspěšného titulu Co jíst, když… vám tentokrát poskytne spoustu zajímavých informací a užitečných rad, jak se přirozenou cestou pomocí rozmanitých nápojů můžete zbavit zdravotních problémů.
nápoje

Co pít, když...

161 Kč
143 Kč
Vše, co byste měli vědět o víně.... - 11%
Určitě jste často na rozpacích, zda právě ochutnáváte dobré, nebo špatné víno. Podle etikety to obvykle nepoznáte. Možná ani nevíte, jak víno správně uchovávat, podávat a jak ho harmonicky skloubit s určitým typem jídla.
nápoje

Vše, co byste měli vědět o víně....

269 Kč
239 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 11 položek
1 2 > >>