Nejprodávanější tituly - říjen 2018
folk a country

Bombarďák-3FO3 - 11%
Ideální deska nejen pro děti vám dodá veselou a dobrou náladu. Třetí album rozpustilé party Bombarďák nenechává nic náhodě a punkově přiznává, že vedle rocku jsou i country, ska a folk zábavnou muzikou. Vše se ale musí podávat bombarďáckým stylem.
folk a country

Bombarďák-3FO3

269 Kč
239 Kč
O ptácích a rybách - 11%
(1x)
Kapela BraAgas je známá jako dámská kapela skvěle interpretující lidovou hudbu z celé Evropy za použití nejrůznějších etnických a historických nástrojů. Na svém šestém albu velmi mile překvapila a to znamenitými úpravami moravských písní.
folk a country

O ptácích a rybách

269 Kč
239 Kč
Studánko rubínko + CD - 11%
(1x)
Písničky, říkadla, koledy a další perly lidové slovesnosti včetně tradičních her nás provází jarem od prvních sněženek přes velikonoční svátky až po svátek sv. Jana. Ilustrace Jan Kudláček.
folk a country

Studánko rubínko + CD

314 Kč
279 Kč
Hostina - 11%
Album Dagmar Voňkové obsahuje dvanáct nových písní a vychází po dlouhých devíti letech od zatím poslední desky.
folk a country

Hostina

261 Kč
232 Kč
Ve Strážnici na vojnu verbujú - 11%
Cimbálová muzika Pavla Múčky dlouhé roky patřila především k žádaným a vyhledávaným muzikám „zábavním“.
folk a country

Ve Strážnici na vojnu verbujú

224 Kč
199 Kč
Johnny Cash, I see a darkness - 11%
Johnny Cash, bekanntester Country-Sänger aller Zeiten, Rebell, Idol von Musik-Fans aller Generationen ? eine Legende bereits zu Lebzeiten.
folk a country

Johnny Cash, I see a darkness

348 Kč
310 Kč
Lakuna - 11%
Debutové CD skupiny Lakuna přináší dvanáct písní, vyrůstajících z kořenů urban folku, šansonu, swingu, hospodských odrhovaček i kavárenského šramlu.
folk a country

Lakuna

261 Kč
232 Kč
Vykolejená - 11%
Album skupiny Jablkoň Vykolejená obsahuje třináct písniček, při kterých se dá stejně dobře myslet i nemyslet. Stačí pootevřít stavidla a stává se z něj pohodlně sjízdný, téměř střední proud.
folk a country

Vykolejená

261 Kč
232 Kč
Tenkrát - 11%

Exkluzívní výběr toho nejlepšího z tvorby Jaromíra Nohavici z poslední dekády minulého století k jeho životnímu jubileu. Devadesátá léta představují v díle Jaromíra Nohavici mj. vynikající alba Mikymauzoleum, Darmoděj a další, Divné století…

folk a country

Tenkrát

242 Kč
215 Kč
Tři čuníci - 11%
Na tomto CD hraje, zpívá a recituje Jaromír Nohavica, slova jsou složena Jaromírem Nohavicou, Karlem Plíhalem a Pavlem Dobešem. Na hudbě se podílel i am. trad. Bill Groggin's Goat.
folk a country

Tři čuníci

242 Kč
215 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 13 položek
1 2 > >>