Nejprodávanější e-knihy - říjen 2018
detektivky

Lazar
(9x)

Komisař Joona Linna si myslel, že už má to nejhorší za sebou, přitom všechno teprve začíná. Policisté objeví v bytě na předměstí Osla tělo mrtvého muže. Z toho, co najdou v mrazáku, jsou v šoku. Zavražděný byl vykradač hrobů, sběratel trofejí

detektivky
Ukázky

Lazar

249 Kč
Zpětný ráz
(3x)
Pátý díl kriminální série Akta Enzo.
detektivky
Ukázky

Zpětný ráz

229 Kč
Dívka, která nikomu nechyběla - 30%
(5x)
Nový napínavý příběh od trojnásobného držitele ceny Nejlepší švédský krimiromán Hakena Nessera.
detektivky
Ukázky

Dívka, která nikomu nechyběla

94 Kč
66 Kč
Smrt podle hvězd - 30%
(2x)
Když v zapadlém koutě Menšího Města pražského najdou zavražděnou nevěstku Rosálii, nikdo netuší, že stejně skončí další mladé dívky. Neznámý vrah si nevybírá. Zabíjí nevěstky, ale i počestné měšťanské dcerky nebo dokonce šlechtičny.
detektivky
Ukázky

Smrt podle hvězd

179 Kč
125 Kč
Ostrý řez
(3x)
Lincoln Rhyme a Amélie Sachsová se vracejí z Itálie právě ve chvíli, kdy v New Yorku začne řádit vrah s velmi neobvyklým modem operandi.
detektivky
Ukázky

Ostrý řez

339 Kč
Na okraji
(1x)
Ve švédské vesnici Gullspang zmizí sedmnáctiletá Annabelle. Její rodiče šílí strachy, místní policie je bezradná. Na místo jsou vysláni inspektorka Charlie Lagerová a její kolega.
detektivky
Ukázky

Na okraji

297 Kč
Síť - 30%
(11x)
Kriminální román trojnásobného držitele ceny Bästa svenska kriminalroman (Nejlepší švédský krimiromán). Když se Janek Mitter jednoho rána probudí s příšernou kocovinou, najde svou ženu zavražděnou ve vaně. Sám si je jistý, že není vrah ...
detektivky
Ukázky

Síť

89 Kč
62 Kč
Tichý zabiják - 30%
(3x)
Berlín 1930. Smrt zbožňované herečky Betty Winterové přivádí Gereona Ratha do berlínských filmových ateliérů. Mladý kolínský komisař působící na berlínském oddělení vražd brzy pozná stinné stránky hvězdného prostředí a je svědkem přelomové fáze filmo
detektivky
Ukázky

Tichý zabiják

249 Kč
174 Kč
Jsi můj král - 30%
Na scénu přichází tajemný dominikánský mnich a papežský agent Pavel. Na žádost českého krále Jana Lucemburského se stává osobním strážcem jeho syna Karla, budoucího krále a císaře.
detektivky
Ukázky

Jsi můj král

199 Kč
139 Kč
Vlaštovka, kočka, růže, smrt - 30%
(5x)
Spojitost mezi škrtičovými oběťmi je velmi slabá. Když bývalý komisař Van Veeteren neochodně opustí bezpečí svého antikvariátu, aby se zase jednou utkal s poslem smrti, objeví vzorec se silnými vazbami na svět knih.
detektivky
Ukázky

Vlaštovka, kočka, růže, smrt

249 Kč
174 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 141 položek
1 2 3 .. 15 > >>