Nejprodávanější tituly - říjen 2018
partnerství

Sex v pěti dílech světa - 11%
(1x)
Významný český cestovatel Miloslav Stingl tentokrát zvolil poněkud jiný pohled - svých bohatých cestovatelských zkušeností využil k vytvoření poutavého vyprávění o milostných a sexuálních praktikách na pěti kontinentech.
partnerství

Sex v pěti dílech světa

224 Kč
199 Kč
Od iluzí k lásce - 20%
(1x)
Krishnananda Thomas Trobe a jeho žena Amana Trobe i v této knize otevřeně předkládají cestu, která je vyvedla ze zajetí strachu a samoty, a dělí se o své niterné prožívání partnerského vztahu.
partnerství
Ukázky

Od iluzí k lásce

175 Kč
140 Kč
Sexuální dohody - 11%
Sexualita a vztahy jsou dvě nejdůležitější věci v našem životě. Pro ty, kdo touží přehodnotit svůj přístup k vlastní sexualitě a vztahům a změnit jejich strukturu, je tato kniha vynikajícím zdrojem informací.
partnerství
Ukázky

Sexuální dohody

225 Kč
200 Kč
Intimní poradna - 11%
Nová škola partnerských vztahů, založená na pochopení a uznání potřeb našich těl a nikoliv na jejich popírání, přináší nový úhel pohledu na partnerský život vůbec.
partnerství

Intimní poradna

134 Kč
119 Kč
Jak přežít nevěru
Autor neobviňuje, nemoralizuje, ale pomáhá pochopit a analyzovat situaci jednoho i druhého i to, proč pár dospěl až do této situace. Dává podněty k přemýšlení a k posouzení, za jakých podmínek by bylo možné, aby každý „rekonstruoval“ sám sebe.
partnerství

Jak přežít nevěru

116 Kč
Vědomá prostitutka - 6%
(1x)
Veronica Monet se s vámi v této knize podělí o dovednosti a znalosti, které jí umožnily účtovat si za svůj čas ty nejvyšší honoráře. Naučíte se sexuální techniky, které tvoří jádro placených sexuálních služeb.
partnerství

Vědomá prostitutka

280 Kč
263 Kč
Frekvence lásky - 11%
Autorka se zabývá problematikou lásky. Láska je v každém z nás. Jen ji někdy nemůžeme najít, cítit, anebo vůbec pochopit smysl a význam toho, co vlastně láska je. Ve chvíli, kdy se naučíme mít rádi sami sebe, můžeme milovat i ostatní.
partnerství

Frekvence lásky

144 Kč
128 Kč
Sex bez zábran - 20%
Nancy Friday patří k nejkontroverznějším postavám sexuální revoluce. Její kniha My Secret Garden (česky Moje tajemná zahrada, 1998) z roku 1973 se stala bestselerem. V Sexu bez zábran se věnuje tabuizovaným erotickým fantaziím a tužbám.
partnerství
Ukázky

Sex bez zábran

199 Kč
159 Kč
Sexuální všehochuť - 11%

V dobách předinternetových hledala školní dítka v Pravidlech školního pravopisu pod jistými písmeny jistá slova. Písmena tam byla vždy, hledaná slova nikdy. Nejnovější kniha Radima Uzla tímto problémem netrpí. Je v ní všechno.

partnerství

Sexuální všehochuť

179 Kč
159 Kč
Zranitelnost a intimita - 20%
V této knize nabízejí autoři způsob, jak spojit dohromady sexualitu a zranění, aby se rozvinula možnost prožívat hlubší a bohatší intimitu.
partnerství
Ukázky

Zranitelnost a intimita

155 Kč
124 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 42 položek
<< < 1 2 3 4 5 > >>