Nejprodávanější tituly - říjen 2018
kuchařky

Zhubněte jednou provždy 1 - 11%
(1x)
Jak jednoduchý systém pomáhá dosáhnout sílu, zdraví a vitalitu na celý život
kuchařky

Zhubněte jednou provždy 1

269 Kč
239 Kč
Bleskové dezerty - 11%
Máte rádi sladké, milujete omamnou vůni linoucí se z trouby, ale občas zkrátka nemáte na pečení či přípravu složitých dezertů čas? Nebo jednoduše nechcete v kuchyni trávit dlouhé hodiny?
kuchařky

Bleskové dezerty

359 Kč
319 Kč
Francouzské dobrodružství Jamese Martina - 11%
Vydejte se s kuchařem Jamesem Martinem, kterého zřejmě znáte z TV Paprika, na cestu po Francii v klasickém Citroënu 2 a prožijte s ním úžasná kulinární dobrodružství.
kuchařky

Francouzské dobrodružství Jamese Martina

449 Kč
399 Kč
Herbář aneb příroda ve vaší kuchyni - 11%
Když se prolne svět starých apatykářů a lékařů se světem kuchařů, přidají se k nim botanici a mistři malíři, vznikne kniha pro radost všem dnešním zvídavým mlsounům a ctitelům říše rostlin.
kuchařky

Herbář aneb příroda ve vaší kuchyni

386 Kč
343 Kč
Karolína - Každý den je svátek - 11%
Gastronomická novinářka a televizní kuchařka Karolína Kamberská je přesvědčená, že každý den může být malou slavností, pokud chceme...
kuchařky

Karolína - Každý den je svátek

134 Kč
119 Kč
Kuchařka pro teenagery - 11%
Kuchařka pro teenagery je výzvou šestnáctileté Julie jejím vrstevníkům – i když třeba jídlo vypadá složitě, jeho příprava může být úplně jednoduchá a zvládne ji každý. Tato kniha může být báječným dárkem ke Dni dětí, za vysvědčení či k Vánocům.
kuchařky
Ukázky

Kuchařka pro teenagery

449 Kč
399 Kč
Manuál pro milovníky kávy - 11%
Připravit si doma skutečně dobrou kávu není jen tak. A přitom je to možné i bez drahého vybavení. Nevěříte? Před vámi leží manuál, který vás o tom přesvědčí. Přibližuje vám svět kávy tak, že s nově nabytými znalostmi bude pro vás příprava hračkou.
kuchařky

Manuál pro milovníky kávy

314 Kč
279 Kč
Ovocné dezerty a moučníky naší babičky - 11%
Moučníky a dezerty jsou stále oblíbené pochoutky a patří i k nedělnímu menu. Aby sladké hříchy nebyly tak hříšné, všechny obsahují nějaké ovoce.
kuchařky

Ovocné dezerty a moučníky naší babičky

143 Kč
127 Kč
Velká kniha o kávě - 11%
Kniha je určena i těm, kteří svou první Knihu o kávě mají – obsahuje zcela nové fotografie a mnoho nových informací včetně nových receptů kávových nápojů.
kuchařky
Ukázky

Velká kniha o kávě

719 Kč
639 Kč
Děláme si sami - 11%

Dva žízniví kamarádi, zahradníci Nick Moyle a Richard Hood, uskutečňují revoluci v domácí výrobě alkoholu. Autorská dvojice vás přesvědčí, že vyrábět si vlastní alkoholické nápoje může být překvapivě rychlé, snadné a nenákladné.

kuchařky

Děláme si sami

359 Kč
319 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 116 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 12 > >>