Nejprodávanější tituly - říjen 2018
předškoláci

Detektivové a narozeninový případ - 11%
Představte si, že bezstarostně oslavujete narozeniny, a v tom se to stane. Krádež! A po ní následuje vyloupení celého bytu. Detektivové jsou ale opět ve skvělé kondici a jdou po horké stopě. Kluky čeká vyšetřování plné nesnází.
předškoláci

Detektivové a narozeninový případ

251 Kč
223 Kč
Jak děti přicházejí na svět - 11%
Kniha Jak děti přicházejí na svět odpovídá na první otázky dítěte (nejen o sexu), a to moderně, pravdivě, jednoduše a s láskou. Pro děti ve věku 2-10 let (nejlépe 2-5 let). Zvídavé a chytré děti vědí o sexu do 6 let. Budou mezi nimi i ty Vaše?
předškoláci

Jak děti přicházejí na svět

391 Kč
347 Kč
Malý zajíček - Můj den - 11%
(1x)
Prožij celý den s malým zajíčkem! Co se děje ráno po probuzení? Kdy je čas se učit a čas si hrát? Podívej, jak to malý zajíček všechno umí. Zvládneš to taky? A co večer? Poslechneš si pohádku od maminky?
předškoláci

Malý zajíček - Můj den

62 Kč
55 Kč
Můj medvěd Flóra - 11%
(1x)
Dnes již legendární autorská dětská kniha, jeden z první českých "bilderbuchů" pro začínající čtenáře. Příběh nalezeného opuštěného plyšového medvěda.
předškoláci
Ukázky

Můj medvěd Flóra

179 Kč
159 Kč
Na zahradě - Podívej se, kdo se schovává - 11%
(1x)
Podívej se pod okénko a najdi toho, kdo se tam schovává. Leporelo pro děti od 1- 6 let, které je naučí zábavnou formou poznávat zvířátka, která mohou potkat na zahradě - pejska, kočičku, želvu, rybičku v jezírku, morče, králíčka, uprchlého papouška.
předškoláci

Na zahradě - Podívej se, kdo se schovává

53 Kč
47 Kč
O ztraceném kolouškovi - 11%
Malý koloušek ztratil své rodiče, je však odhodlaný je najít. Kdo mu při jeho pátrání pomůže? Díky pohyblivým obrázkům si děti užijí nejen mnoho zábavy, ale také napětí!
předškoláci

O ztraceném kolouškovi

179 Kč
159 Kč
Pan Tau - 11%
Příhody kouzelného panáčka s buřinkou scénáristy Oty Hofmana a režiséra Jindřicha Poláka na této audioknize vypravuje Jan Werich.
předškoláci

Pan Tau

267 Kč
238 Kč
Pip a Pipa - Koloběžka
Pipa by se opravdu moc ráda projela na Pipově koloběžce. Takže si ji prostě vezme a odjede! To nemůže dopadnout dobře. Pipa brzy zjistí, že to neměla dělat a že potřebuje Pipovu pomoc.
předškoláci

Pip a Pipa - Koloběžka

116 Kč
Pohádky o Mašinkách - 20%
(1x)
Pohádky z vlakového depa, jejichž autorem je Pavel Nauman. Vypráví Pavel Zedníček.
předškoláci
Ukázky

Pohádky o Mašinkách

139 Kč
111 Kč
Proč řve lev na leva - 11%

Němé tváře? Ale kdeže. Pusy se jim nezastaví! Naučte se porozumět řeči zvířat.

V různých pohádkách člověk porozumí řeči zvířat jen díky nějakému kouzlu. Abrakadabra! A už ví, o čem si zrovna povídají včelky, ptáci i ryby. V některých příbězích s

předškoláci

Proč řve lev na leva

179 Kč
159 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 150 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 15 > >>