Nejprodávanější tituly - říjen 2018
hudba

Tears Of A Giant
Pražská zpěvačka vietnamského původu Viah přichází s ambiciózním albovým debutem Tears of a Giant, který zní silně elektronicky, ale umí překvapit i introvertní průzračností.
hudba

Tears Of A Giant

179 Kč
The Junction
Jazzová vokální skupina založená v roce 1969. Album představující nového člena Trista Curlesse, který nahradil zesnuvšího zakladatele Tima Hausera, produkoval pětinásobný držitel ceny Grammy Mervyn Warren.
hudba

The Junction

386 Kč
Thin Lizzy Story
Biografie, mapující vzestupy a pády jedné z nejvýraznějších a nejoriginálnějších skupin v dějinách populární hudby, kapely, k jejímuž odkazu se hlásí taková slavná jména světového hard rocku a heavy metalu, jako například Judas Priest, Iron Maiden.
hudba
Ukázky

Thin Lizzy Story

149 Kč
Unzipped
Album Unzipped anglické hardrockové skupiny Whitesnake založené Davidem Coverdalem v roce 1977.
hudba

Unzipped

197 Kč
V Rudolfinu
Michal Hrůza u příležitosti svého dvacetiletého působení na hudební scéně uspořádal unikátní koncert složený z největších svých hitů v aranžmá obohaceném o symfonické nástroje a sbor.
hudba

V Rudolfinu

269 Kč
Ve stínu slunce
Sedm let po vydání alba Neopak přichází Miloš Makovský s albem Ve stínu slunce.
hudba

Ve stínu slunce

251 Kč
Životní režim / Run off the Mill
(1x)
Po výborně přijaté kolekci balad (CD Královský večer, 2014) přichází na řadu sestava songů různorodě svižných.
hudba

Životní režim / Run off the Mill

374 Kč
At Home
Iva Bittová & Čikori natočili zcela nové písně na album At Home. Devět autorských skladeb skvělým způsobem navazuje na legedární Bílé Inferno a to nejen obsazením či poetikou, ale i svou písňovou formou a celkovým zvukem nahrávky.
hudba

At Home

314 Kč
Až já tudy povandruju
(1x)
Z ohromného bohatství našich národních písní jsme tentokrát vybrali právě takové, z nichž k nám naši předkové promlouvají o věčném pohybu, o změně, jež je život. Snad potěší duše znavených vandrovníků i mladých tuláků!
hudba

Až já tudy povandruju

206 Kč
Details
Studiové album Details přichází po pěti letech od posledního CD. V historii kapely je to první nahrávka, která byla celá předem připravena a zkomponována. Limbo patří již více než 10 let mezi špičku současného českého jazzu.
hudba

Details

224 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 83 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 .. 9 > >>