Nejprodávanější tituly - říjen 2018
romantika

Týden blázna - 20%
(1x)
Nočním městem bloudí zanedbaný osamělý muž. Vyhýbá se lidem a sám neví, kdo vlastně je. Jedné noci zachrání dva lidi, ošetří je a najednou si uvědomí, že byl velmi úspěšný lékař a že měl rodinu.
romantika
Ukázky

Týden blázna

149 Kč
119 Kč
Máma pro Veroniku - 11%
(1x)
Marie, sestra v nemocnici, žije v manželství, ve kterém je víc zla a smutku než hezkých chvil. Navzdory tomu však se svým mužem Petrem zůstává: nechce zradit své dívčí sny... a hlavně touží naplnit ten nejpodstatnější - mít dítě.
romantika

Máma pro Veroniku

296 Kč
263 Kč
Lucie v pozici stromu - 11%
Příběh čtyř kamarádek a jejich cesty za štěstím
romantika

Lucie v pozici stromu

179 Kč
159 Kč
Ulovila jsem ho v buši - 11%
Nová kniha povídek Haliny Pawlowské.
romantika

Ulovila jsem ho v buši

224 Kč
199 Kč
Zoufalé touhy - 20%
(2x)
Ve třiceti svobodná, bez přítele, s nadváhou a s matkou na krku, to je noční můra každé ženy. Hrdinka Marie touží zoufale po změně. Netuší však, jak nebezpečné může být, když se touhy konečně naplní.
romantika
Ukázky

Zoufalé touhy

89 Kč
71 Kč
S rukama na uších - 20%
(2x)
Autorka navazuje na svou knihu Maminko nezpívej. Opět s nadhledem zaznamenává zážitky a zkušenosti s výchovou postižených synů a pozornost věnuje i rodičům. Také vás starost o děti vyčerpává? Nikdy nemůže být tak špatně, aby nemohlo být ještě hůř.
romantika
Ukázky

S rukama na uších

99 Kč
79 Kč
Psala jsem pro tebe
Fiktivní deník ženy, která hledala lásku, ale prošla jen bolestnou cestou mnoha zklamání a nenaplnění svého vztahu s možným životním partnerem.
romantika

Psala jsem pro tebe

98 Kč
Morová rána - 11%
Samostatné vydání druhého humoristického románu americké spisovatelky o jejím onemocnění tuberkulozou, který vyšel dosud v českém překladu jen jako součást knihy Co život dal a vzal.
romantika

Morová rána

178 Kč
158 Kč
Hvězdy Marmalonu - 11%
Historický román se odehrává v Anglii 1. poloviny 16. století. Chudá a věčně hladovějící Mary Askewová vyrostla v nepředstavitelných rodinných poměrech uprostřed krutosti, násilí, bídy a za neustálé přítomnosti smrti.
romantika

Hvězdy Marmalonu

268 Kč
238 Kč
Příručka špatné matky - 6%
(2x)
Připadáte si stará na to, abyste po vodce zvracela, anebo příliš mladá, abyste se stala matkou? Každého z vás osloví vtipné a zároveň moudré vyprávění o mateřství a dětství v jeho nejrozmanitějších podobách.
romantika

Příručka špatné matky

219 Kč
206 Kč
Zobrazuji 51 - 60 z 60 položek
<< < 1 .. 4 5 6