Nejprodávanější tituly - listopad 2018
hudba

Modrý balónek
Deska na počest Bulata Okudžavy. Výrazně aktualizovaná verze alba českých překladů jeho písní v podání Jiřího Vondráka. Album je logickým pokračováním Vondrákova dlouhodobého zájmu o tvorbu ruského písničkáře a básníka.
hudba

Modrý balónek

224 Kč
Paris
Zaz vzdává hold své francouzské metropoli výhradně prostřednictvím coververzí, které jsou zároveň zcela francouzsky stylové a přitom nepostrádají její osobitost, rozvernost a drzost, kterou posluchačům učarovala.
hudba

Paris

386 Kč
4
Nahrávka nese jednoduchý název 4 a kromě odkazu na film Svatá čtveřice je to pořadí dalšího řadového alba. Písně z filmu doplňují nové skladby a na albu zní nejen angličtina, ale i čeština, která v písních Eggnoise zazněla naposled na prvním albu.
hudba

4

359 Kč
Archivy... 1982 a 1984
Unikátní záznam koncertů pro tehdejší režim nežádoucího J. Nohavici včetně 14 dosud nikdy nevydaných písní!
hudba

Archivy... 1982 a 1984

341 Kč
Česká mše vánoční
Spojením Rybovy mše, Ladova betlému a desítek dalších Ladových postaviček a scenérií vznikl stejnojmenný animovaný film, který je už od roku 2007 neodmyslitelnou součástí vánočních svátků s Českou televizí.
hudba

Česká mše vánoční

89 Kč
Divné století
Divné století – tak se jmenuje jeden z nejslavnějších a současně nejzajímavějších projektů, ve kterém se spojilo hned několik osobností naší folkové scény.
hudba

Divné století

296 Kč
Jak na příšery
Dámy brněnského Divadla MALÉhRY napsaly pohádkovou knížku Jak na příšery. Nápad načíst pohádky na CD a proložit to písničkami se rozhodly realizovat se svojí oblíbenou kapelou Čankišou, která k pohádkám napsala a natočila muziku.
hudba

Jak na příšery

224 Kč
Kdyby prase mělo křídla
Nejlepší písničky pro děti v dokonale remasterovaném zvuku!
hudba

Kdyby prase mělo křídla

267 Kč
Noční hlídka
Skupina Dick O´Brass je předním protagonistou keltského rocku. Hudební projev skupiny s mezinárodní účastí nezapře inspiraci tradiční hudbou Bretaně, Irska či britských ostrovů, naprostou většinu repertoáru však tvoří vlastní tvorba mísící moderní hudební styly s unikátním nástrojovým obsazením.
hudba

Noční hlídka

224 Kč
Dítkám + 4 pohádky
CD Dítkám je plné legračních písniček. Jsou to veselé skladby o mouchách, molech, o sokolovi, o škole, o malé holčičce Lú, která zkouší lítat, o tom jak prší a mnoho dalších...
hudba

Dítkám + 4 pohádky

179 Kč
Zobrazuji 101 - 110 z 127 položek
<< < 1 .. 9 10 11 12 13 > >>