Nejprodávanější tituly - listopad 2018
hudba

Oppidum
Po neuvěřitelných patnácti letech přišla v roce 2018 zpěvačka a kytaristka Lenka Filipová se studiovým albem Oppidum. Čarokrásné melodie, všudypřítomný nádech tajemné keltské kultury a uhrančivá interpretace...
hudba

Oppidum

377 Kč
Bad Time For Gentlemen
Nezaměnitelný rukopis Romana Holého, výtečné výkony vokalistů Matěje Rupperta a Terezy Černochové a špičková jména světového věhlasu.
hudba

Bad Time For Gentlemen

296 Kč
Hallelujah - Vánoční písně a koledy
Nejkrásnější písně pro nejkrásnější svátky! Martin Chodúr si po dvouleté usilovné práci splnil velký sen: natočil desku se šedesátičlennou filharmonií a s repertoárem, který dlouho střádal.
hudba

Hallelujah - Vánoční písně a koledy

354 Kč
Konnichiwa
Debutová deska Konnichiwa je završením více jak tříleté existence skupiny Mirai. Nahrávala se v různých studiích a podíleli se na ní čtyři producenti.
hudba

Konnichiwa

296 Kč
EvoLucie

Lucie - česká „skupina století“ vydává poprvé po dlouhých šestnácti letech studiové album. Po veleúspěšném comebackovém turné a zářezu v podobě vyprodaného Edenu logicky následuje i nová nahrávka, která navazuje na dlouhou řadu hitů skupiny.

hudba

EvoLucie

323 Kč
Kry
Na albu je 8 písní, je vydáváno po osmi letech, křest alba je 8. září a rokem vydání je rok 2018. V textech je také poprvé užito osmislabičného slova. Toto vše je ale náhoda, nic to neznamená.
hudba

Kry

269 Kč
Double Album
Nejen silueta samotného Mira Žbirky se stala inspirací pro známou českou malířku a grafičku Mílu Fürstovou žijící ve Velké Británii. Náměty chodila čerpat i do studia 3 v Abbey Road, kde Miro Žbirka nahrával své již druhé album.
hudba

Double Album

323 Kč
Frog Biscuits
Písničky pro malé i velké děti, které jim pomohou zlepšit jejich angličtinu a její výslovnost.
hudba

Frog Biscuits

269 Kč
Má hra 1969-2018
Mimořádná vzpomínka na mimořádného muzikanta.
hudba

Má hra 1969-2018

584 Kč
Zapomenutý příběh
Toto album Ondřeje Rumla vypráví ale nejen o narození Ježíška v Betlémě, ale i o tajemném zrození zářivého Světla v nás, které se v nás může rozsvěcet každý den - drobnými dobrými skutky, láskou k druhému člověku.
hudba

Zapomenutý příběh

341 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 126 položek
1 2 3 .. 13 > >>