Nejprodávanější knihy - listopad 2018
historické romány

Husitská epopej VII. - Za časů Vladislava Jagellonského - 11%
Poslední díl ságy představuje léta, kdy se českým králem stal Vladislav Jagellonský, jemuž se postupně podařilo otupit ostří nepřátelské zahraniční politiky, zvláště té papežovy.
historické romány

Husitská epopej VII. - Za časů Vladislava Jagellonského

422 Kč
375 Kč
Panský dům a jeho dědictví - 11%
Augsburg 1920. Panský dům hledí optimisticky vstříc budoucnosti. Paul Melzer se po návratu z ruského zajetí ujal vedení továrny a dopomohl rodinné firmě získat zpět starou slávu.
historické romány

Panský dům a jeho dědictví

539 Kč
479 Kč
Vikingové - Pomsta synů - 11%
(3x)
POMSTA VIKINGSKÝCH SYNŮ je historická detektivka z vikingského prostředí, jejíž příběh je založen na skutečných událostech, jež se odehrály v severní Anglii v letech 866 a 867. Jde o první část románové trilogie zasazené do doby raného středověku.
historické romány

Vikingové - Pomsta synů

359 Kč
319 Kč
Nestvůra z Essexu - 11%
(4x)
Londýn 1893. Když mladá Cora Seaborneová ovdoví, je to pro ni spíš úleva než rána. Nešťastné manželství i život ve městě ji ubíjely (někdy až příliš doslovně), a tak pro ni pobyt na venkově v Essexu, představuje novou naději na světlejší zítřky.
historické romány

Nestvůra z Essexu

358 Kč
318 Kč
Panský dům a jeho dcery - 11%
(1x)
Marie a Paul Melzerovi si užívají rodinného života, ale jejich štěstí netrvá dlouho. Vypukla první světová válka a muži narukují na frontu.
historické romány

Panský dům a jeho dcery

449 Kč
399 Kč
Hrad mrtvých - 11%
Šlechtic Raimund z Pušperku doprovázel Elišku Přemyslovnu na její svatbu s Janem Lucemburským ve Špýru.
historické romány

Hrad mrtvých

224 Kč
199 Kč
Jičínské pole mrtvých - Letopisy královské komory 12. díl - 11%
(1x)
Za městem Jičínem na cestě k Zebínu je ohrazená louka, na níž se od pradávna pohřbívaly oběti morových epidemií, ale také popravení zločinci, sebevrazi a kacíři. Jednoho dne se na této louce objeví mrtvé tělo velíšského lesmistra.
historické romány

Jičínské pole mrtvých - Letopisy královské komory 12. díl

287 Kč
255 Kč
Dědicové země - 28%
(1x)
Po světovém bestselleru Katedrála moře se autor opět vrací do magických uliček středověké Barcelony. Strhující životní příběh malého Huga nám připomíná, že uchovat si důstojnost je těžké v každé době.
historické romány

Dědicové země

398 Kč
288 Kč
Dům U Tří borovic - 11%
(3x)
Francouzský venkov na konci 19. století. Prostředí plné pověr, předsudků, klepů a nedůvěry k „přivandrovalcům“. Zanedbaný statek, na němž bez nadšení hospodaří bývalý právník André Trevillon s hrstkou služebnictva a postiženým synem. Tak vypadá místo, kam se v tísni uchýlí mladá žena prchající z ohroženého domova.
historické romány

Dům U Tří borovic

269 Kč
239 Kč
Orlové v bouři - 11%
(2x)

Při bojích s germánským kmenem ztratili Římané symboly svých legií – zlaté orly. S takovou potupou se nemohli smířit a o šest let později pod velením Germanika překročili Rýn a vydali se na trestnou výpravu.

historické romány

Orlové v bouři

314 Kč
279 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 69 položek
1 2 3 .. 7 > >>