Nejprodávanější e-knihy - listopad 2018
romantika

Z kopce do kopce - 20%
Co se stane s vaším životem, když doslova vyfuníte na kopec a potkáte HO? S nádherným výhledem, sadem (v němž zrovna se stéblem trávy v puse relaxuje srnka), soustavou polorozpadlých šop na dvoře a pálenicí ve včelíně…
romantika
Ukázky

Z kopce do kopce

198 Kč
158 Kč
Příručka jadranské snoubenky - 20%
(4x)
Příběh lásky mezi Češkou a Chorvatem, proložený skvělými recepty ze slunné Dalmácie.
romantika
Ukázky

Příručka jadranské snoubenky

119 Kč
95 Kč
Katovská láska - 20%
(1x)
Román o lásce dvou mužů v době panování Karla IV. Dokáže láska překonat stavovský rozdíl mezi urozeným mladíkem Vítkem a hrdinou příběhu, nalezencem, kterého vychoval kat?
romantika
Ukázky

Katovská láska

129 Kč
103 Kč
Léto s Afroditou - 20%
(2x)
Čtyři generačně odlišné ženy z různých koutů světa, které se neznají a mají jedno společné: každá má problém se svými blízkými. Nezávisle na sobě ho řeší prázdninovým dobrodružstvím na řeckém ostrově Korfu.
romantika
Ukázky

Léto s Afroditou

199 Kč
159 Kč
Nárok na lásku - 20%

Co je láska? To, že toho druhého přitahuješ? Že si užiješ několik minut vzrušení? Když cítíš k někomu druhému to, co tě nutí žít dál? Tohle vše prožívá Petr a jeho přátelé v novém příběhu „Nárok na lásku“. Láska umí potěšit, ale i zabolet.

romantika
Ukázky

Nárok na lásku

129 Kč
103 Kč
Slunečnice - 20%
Je to téměř milostný příběh. Ale tak jednoduché to není… Příběh o lásce, přátelství, ale také osamělosti a pochopení ve vás bude doznívat ještě dlouho po přečtení.
romantika
Ukázky

Slunečnice

203 Kč
162 Kč
Víla - 20%
(1x)
Některé ženy vypadají na první pohled jako bestie, jiné jako víly. Olivie je víla. Jemná, krásná a na první pohled bezelstná. Zamilovat se do víly je snadné, ale někdy nebezpečné. Její představy o partnerském vztahu se mohou vymykat normálu.
romantika
Ukázky

Víla

89 Kč
71 Kč
Vzplanutí - 20%
(1x)
Známe skutečně dobře své přátele? Můžeme věřit tomu, že jsou opravdu dobrými lidmi? Víme s jistotou, že jsou šťastní ve vztahu či v manželství? Co když ten, kdo působí jako milý a dobrý člověk, je ve skutečnosti tím, kdo svou drahou polovičku týrá?
romantika
Ukázky

Vzplanutí

95 Kč
76 Kč
Láska podle Shakespeara - 20%
Závěrečný díl o zakázané lásce mezi studentkou Torontské univerzity Aubrey Priceovou a univerzitním asistentem Danielem, jejichž shakespearovská romance navzdory veškerým předpisům pokračuje.
romantika
Ukázky

Láska podle Shakespeara

339 Kč
271 Kč
Jíst, meditovat, milovat - 20%

Pouť mladé dámy za pozemskými i duchovními rozkošemi napříč Itálií, Indií a Indonésií… Nové, doplněné vydání knižního (a filmového) bestselleru.

romantika
Ukázky

Jíst, meditovat, milovat

212 Kč
170 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 16 položek
1 2 > >>