Nejprodávanější tituly - listopad 2018
horory

Děti Halloweenu - 11%
Komorní hororové drama pro to nejtajuplnější období roku.
horory

Děti Halloweenu

251 Kč
223 Kč
Fantom a jiné horory - 20%
Na některých místech v našem světě, dokonce i v dnešní době, přetrvává spící temnota. A není zas tak těžké tam spadnout. V knize najdete čtrnáct povídek, které vyvolávají příjemné mrazení v zádech.
horory
Ukázky

Fantom a jiné horory

89 Kč
71 Kč
Hřbitov bílých králíčků - 20%
Dvacet jedna krátkých povídek, balancujících na hraně uvěřitelnosti a temné mysteriózní hrůzy, vás vyvede z omylu. Většina hrdinů černě škodolibých, tajemných a děsivých příběhů se od běžných čtenářů nijak výrazně neliší.
horory
Ukázky

Hřbitov bílých králíčků

99 Kč
79 Kč
Pohled mrtvého - 11%
Zpráva zanechaná u mrtvoly naaranžované přesně podle slavného obrazu je první z mnoha – první krok v „umělecké kariéře“ sériového vraha, který své oběti vraždí proto, aby z nich mohl vytvořit vlastní morbidní díla.
horory

Pohled mrtvého

359 Kč
319 Kč
Schovka - 11%
(1x)
Hororový příběh o tom, jak se hra může zvrtnout v boj o holý život, a o tom, že i holý život může být výhrou.
horory

Schovka

223 Kč
198 Kč
Ta, která tě zabila - 11%
Měli jste špatný den, nedařilo se vám v práci, topíte se v depresích?
horory

Ta, která tě zabila

152 Kč
135 Kč
Trajekt - 11%
Dvanáct set natěšených pasažérů se vydává na plavbu mezi Švédskem a Finskem. Jenže na palubě lodi číhá zlo. Trajekt se uprostřed noci ocitne v naprosté izolaci od okolního světa. Není kam utéct. Není jak se spojit s pevninou.
horory

Trajekt

332 Kč
295 Kč
Noční kousky - 11%
(2x)
Sbírka povídek inspirovaná rytinami malíře Jacquese Callota. V souhrnném celku vychází tato klasická sbírka v češtině vůbec poprvé od doby svého vydání v roce 1817.
horory

Noční kousky

269 Kč
239 Kč
Exekutor - 11%
Hrdinou napínavého, hororově laděného románu je mladý muž, který ztrácí práci, bydlení i přítelkyni a chce si uspořádat další život, ale místo toho se ocitá ve spárech exekutora, jehož jednání je výsledkem neobyčejně zvrhlého myšlení.
horory

Exekutor

242 Kč
215 Kč
Srdce v Atlantidě - 11%
Pět kratších příběhů, které na sebe volně navazují, se odehrává během několika desítek let v druhé polovině minulého století. Hrdiny provázíme od dětství přes vysokoškolský život až po krutou zkušenost ve Vietnamu.
horory

Srdce v Atlantidě

306 Kč
272 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 22 položek
<< < 1 2 3 > >>