Nejprodávanější tituly - listopad 2018
předškoláci

Čekání na Vánoce - 11%
Je čekání na Vánoce jen dobou nakupování, nebo i časem, kdy je možné s dětmi poznat hlubší smysl celého vánočního příběhu? Krásně ilustrovaná knížka pro děti mladšího školního věku se skládá z 28 „zastavení“ v adventní době....
předškoláci

Čekání na Vánoce

224 Kč
199 Kč
O mašinkách - Pohádky na kolejích - 11%
Projeďte se s Kolozubkou do dolu a mezi skřítky, s Křivoklátským expresem v historické mašince z Prahy až na Křivoklát.
předškoláci

O mašinkách - Pohádky na kolejích

179 Kč
159 Kč
Tarbíci a marabu II. - 11%
(3x)
Hravá komiksová knížka podle úspěšného večerníčku. S tarbíky Tomem, Týnou a jejich kamarádem maličkým marabu se vydáváme do světa, který se přes všechnu svou exotičnost v mnohém podobá tomu našemu.
předškoláci
Ukázky

Tarbíci a marabu II.

251 Kč
223 Kč
Kam běží modrá liška - 6%
(4x)
Nové vydání půvabné pohádkové knihy z Malé Strany, kterou možná znáte ze svého dětství. Bubáci, vodníci a další nadpřirozené bytosti se těší na vaši návštěvu.
předškoláci

Kam běží modrá liška

253 Kč
238 Kč
Písničky bez muziky - 6%
(1x)
V knížce Emanuela Frynty, která poprvé vyšla až dlouho po autorově smrti, se skrývají notoricky známé nonsensové verše prvotně určené dětem, avšak milované mnoha dospělými.
předškoláci

Písničky bez muziky

211 Kč
198 Kč
Moje maminka je nej - 11%
Nová knížka pohádek vychází ze zásad genetické metody výuky čtení. Pohádky jsou přiměřeně krátké, aby si je děti bez problémů zvládly samy přečíst. Hlavním hrdiny příběhů jsou zvířátka, která si vyprávějí veselé příběhy o tom, co prožila či prožívají
předškoláci

Moje maminka je nej

212 Kč
188 Kč
Pracovní sešit - Stříhání - 11%
Patří dětem nůžky do ruky? Jistě, ale stříhání by se mělo řídit pravidly a při jeho učení je nejlepší postupovat krok za krokem. Použijte tento sešit pro bezpečné a uvědomělé zlepšování manuální zručnosti vašeho dítěte.
předškoláci

Pracovní sešit - Stříhání

161 Kč
143 Kč
Příroda - Podívej se pod obrázek - 11%
Odklop okénko a nahlédni do kouzelného světa přírody. Prozkoumej lesy, řeky a jezírka. Podívej se, co se skrývá pod zemí, v korunách stromů a hustých křovích.
předškoláci

Příroda - Podívej se pod obrázek

314 Kč
279 Kč
Zeď - Jak jsem vyrůstal za železnou oponou - 11%
(5x)
Světově úspěšná a oceňovaná kniha známého autora malým čtenářům přibližuje dobu komunismu, léta 1948-1989, kdy za „železnou oponou“ v Československu žili, pracovali a snili obyčejní lidé.
předškoláci

Zeď - Jak jsem vyrůstal za železnou oponou

356 Kč
316 Kč
Minipohádky – Ošklivé káčátko - 11%
Tato veršovaná minipohádka je určena dětem od jednoho roku. Má pevné stránky s pohyblivými prvky, takže si děti mohou příběh oživit a procvičit si prstíky.
předškoláci

Minipohádky – Ošklivé káčátko

224 Kč
199 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 190 položek
<< < 1 2 3 4 .. 19 > >>