Nejprodávanější e-knihy - listopad 2018
umění

Rodinný dům ze všech stran - 20%
(1x)
Autor přináší populární formou základní informace o výstavbě rodinného domu, přitom čtenáře nezahlcuje čísly a paragrafy. Celkovou čtivost podpoří i barevné žánrové ilustrace a fotografie cca 15 - 25 zdařilých rodinných domů soudobé produkce.
umění
Ukázky

Rodinný dům ze všech stran

297 Kč
238 Kč
Kostelní věže a zvonice - 20%
Jediná kniha v ČR zabývající se problematikou oprav a sanací kostelních věží a zvonic, zejména z hlediska statického, dynamického zatížení (od zvonů), zevrubným popisem poruch a návrhy řešení.
umění
Ukázky

Kostelní věže a zvonice

280 Kč
224 Kč
Historické omítky - 20%
Výjimečnost této knihy spočívá v komplexním pohledu na problematiku historických omítek. Kniha se věnuje vývoji omítek od nejstarších dob, až po moderní hmoty a technologie, které pomáhají při rekonstrukcích a sanacích omítek.
umění
Ukázky

Historické omítky

254 Kč
203 Kč
Lidová architektura - 20%
Druhé, přepracované vydání základní slovníkové encyklopedie, které podává vyčerpávající a systematicky utříděný pohled na české a slovenské lidové stavitelství.
umění
Ukázky

Lidová architektura

467 Kč
374 Kč
Tradiční textilní techniky - 20%
V této knize její autorka odhaluje zdroje lidské dovednosti v tomto oboru a předkládá přehled lidových textilních technik , jejich historický původ, rozšíření i návody na jejich osvojení a využití v současnosti.
umění
Ukázky

Tradiční textilní techniky

297 Kč
238 Kč
Podkovářství - 20%
Podkovářství je samostatné řemeslo. Přesto zůstalo dodnes spjato s kovářstvím, ale stejně tak k němu neoddělitelně patří znalosti z veterinárního lékařství.
umění
Ukázky

Podkovářství

144 Kč
115 Kč
Voskařství - 20%
Od kdy a jak se vyrábí svíčky se dozvíte v knize o voskařském řemesle, které je v centru zájmu současné rukodělné výroby. Kniha je určena všem zájemcům o tradiční rukodělná řemesla, aktivním tvůrcům i vytvarným dílnám nejrůznějšího druhu.
umění
Ukázky

Voskařství

118 Kč
94 Kč
Zvonařství - 20%
(1x)
Zvonařství patří mezi velmi stará řemesla. Lidé zvonům, které byly odpradávna spojeny s jejich životem, dávali a dávají jména, a tak je povyšují i na něco víc než jen na pouhý výrobek.
umění
Ukázky

Zvonařství

169 Kč
135 Kč
Kůže - zpracování a výrobky - 20%
Jediná publikace na českém trhu, která se věnuje nejrůznějším výrobkům z kůže vznikajících v různých kožedělných odvětvích. Výhodou pro čtenáře jsou komplexní informace o více řemeslech, kterými se kvůli velkému množství kožených produktů kniha zabývá.
umění
Ukázky

Kůže - zpracování a výrobky

186 Kč
149 Kč
Vitráže - 20%
Není snad řemeslný obor, o jehož technice by bylo tak nepřesné a malé povědomí, jako je umělecké sklenářství neboli umění vitráže.
umění
Ukázky

Vitráže

247 Kč
198 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 31 položek
<< < 1 2 3 4 > >>