Nejprodávanější tituly - listopad 2018
pop

V Rudolfinu
Michal Hrůza u příležitosti svého dvacetiletého působení na hudební scéně uspořádal unikátní koncert složený z největších svých hitů v aranžmá obohaceném o symfonické nástroje a sbor.
pop

V Rudolfinu

269 Kč
Everyday Is Christmas
Sbírka autorských písní, na které spolupracoval producent Grag Kurstin (Adele, Liam Gallagher apod.).
pop

Everyday Is Christmas

386 Kč
Holomráz
Stále žádanější dvojice na českém hudebním výsluní, skupina Slza, vydala své druhé album s názvem Holomráz, které avizuje stejnojmenný aktuální hit.
pop

Holomráz

269 Kč
Christmas On The Blue
Christmas on the Blue Violin: tak se jmenuje první vánoční album houslisty Pavla Šporcla, které natočil se světově proslulou Královskou liverpoolskou filharmonií a dirigentem Sebastianem Lang – Lessingem.
pop

Christmas On The Blue

323 Kč
Kavárna de Luxe
Album Kavárna de Luxe nabízí jedenáct různých hudebních pohledů na skladby z alba Sex nad Sport? Never!
pop

Kavárna de Luxe

296 Kč
Proměna
Po dlouhém napínání zpěvák Ondřej Ruml konečně přichází se svým sólovým debutem. Je to album, které Ondru představuje nejen jako interpreta se širokou paletou vokálních barev a výrazů, ale taky jako všestranného umělce.
pop

Proměna

242 Kč
Universum
Zpěvák a skladatel Ondřej Gregor Brzobohatý po třech letech od vydání svého debutu Identity, který provázelo úspěšné turné a za jehož prodej obdržel nejdříve zlatou a následně i platinovou desku, vydává nové autorské album Universum.
pop

Universum

128 Kč
Srdeční příběh
Zakladatelé Jasné páky a dlouholetí přátelé Michal Ambrož a David Koller spojili síly a připravili album Srdeční příběh. Výsledkem jsou nahrávky, které prostě a jednoduše dotahují potenciál Ambrožových skladeb téměř k dokonalosti.
pop

Srdeční příběh

296 Kč
A/B
Celkově deváté řadové a první v druhém čtvrtstoletí existence Tata Bojs - to je album s mnohoznačným názvem A / B.
pop

A/B

374 Kč
Poločas
Deska Poločas je výběrová kompilace největších hitů skupiny Kryštof. Původně vyšla v roce 2007, nyní se objevuje v rozšířené podobě a obsahuje i několik raritních nahrávek a skladeb, které si na webu kapely vybrali sami fanoušci kapely.
pop

Poločas

323 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 32 položek
<< < 1 2 3 4 > >>