Nejprodávanější tituly - listopad 2018
hudba

Energit/Piknik
Energit začínal v roce 1973 jako řízná hardrocková kapela, brzy se však transformoval v instrumentální jazzový kvintet. Energický rockový základ však nikdy neztratil. Dvojalbum je souhrnem tvorby z let 1973–1978, včetně devíti nikdy nevydaných skladeb ze začátků, kdy s Energitem zpívali Ivan Khunt a Vladimír Mišík.
hudba

Energit/Piknik

269 Kč
Hyjé!
Album je plné jezdců, rytířů, lovců lebek, pánů v kočáře, krasojezdkyň, a písně jsou to v naprosté většině příběhové v rytmu rock'n'rollu, jazzu, popu, tanga, dechovky, klezmeru, cirkusu i šansonu.
hudba

Hyjé!

449 Kč
A Life In Music
Jeden z nejrenomovanějších a nejúspěšnějších filmových hudebních skladatelů John Williams vydává desku A Life In Music plnou nových nahrávek nejznámějších filmových melodií od Star Wars po Harryho Pottera.
hudba

A Life In Music

413 Kč
Colors
Album obsahuje esenci poctivé rockové muziky, čirou radostzhraní, dotek hudby 70. a 80. let. Album otevírá skladba Lazy Girl, která byla inspirovánaRolling Stones.
hudba

Colors

314 Kč
Deja Vu (All Over Again)
Reedice alba Deja Vu (All Over Again) Johna Fogertyho, zpěváka, písničkáře a kytaristy skupiny Creedence Clearwater Revival.
hudba

Deja Vu (All Over Again)

359 Kč
Delta
Anglická folkrocková kapela Mumford & Sons vydává singl Guiding Light, jehož prostřednictvím rovněž oznamuje vydání čtvrtého alba Delta. Deska byla nahrávána v londýnských The Church Studios a produkce se ujal renomovaný Paul Epworth.
hudba

Delta

287 Kč
Elephants On Acid
Nový materiál po 8 letech skupiny Cypress Hill.
hudba

Elephants On Acid

413 Kč
Hity, které si zpíváte u táboráku
Oblíbená řada kompilací s hity, které zdomácněly.
hudba

Hity, které si zpíváte u táboráku

287 Kč
Chce to hit!
Banjo, punk, melancholie, vtip i romantika v jednom a po třetí písničce zjistíte, že je milujete na celý život. Poletíme? mají zkrátka dobře našlápnuto i díky novému albu Chce to hit! A není divu. Umí totiž odlehčenou formou vyprávět o složitých a s
hudba

Chce to hit!

354 Kč
Láska, pivo a rokenrol
Album kapely Původní Bureš "Láska, pivo a rokenrol" obsahuje šestnáct nových písní, kapelou charakterizovaných jako flowerpunk.
hudba

Láska, pivo a rokenrol

269 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 127 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 .. 13 > >>