Nejprodávanější audioknihy na CD - listopad 2018
světová

Doktor Proktor a konec světa. Možná...
Zábavné a napínavé pokračování o doktoru Proktorovi. Další kolotoč šílených událostí se roztáčí!
světová

Doktor Proktor a konec světa. Možná...

259 Kč
Grey
(3x)
Celosvětově úspěšná erotická sága Padesát odstínu šedi pokračuje! Prožijte známý milostný příběh tentokrát z pohledu neodolatelného Christiana Greye, kterého pro tuto audioknihu neodolatelně ztvárnil charismatický herec Michal Slaný.
světová

Grey

359 Kč
Kruh
(4x)
V domě je nalezena mrtvá žena. Někdo ji spoutal a utopil ve ve vaně. U bazénu na zahradě sedí její student a milenec, který si na nic nepamatuje. Je to vrah? O několik dní později se najde další mrtvé tělo...
světová

Kruh

314 Kč
Bohové Gothamu
Historická detektivka odehrávající se v New Yorku poloviny 19. století ukazuje kromě brutálního zločinu také atmosféru a politickou situaci doby, problémy přelidněného města i počátky místního policejního sboru.
světová

Bohové Gothamu

179 Kč
Hostina pro vrány -  Píseň ledu a ohně 4
(2x)
Čtvrtá kniha epického fantasy eposu. Souborné vydání.
světová

Hostina pro vrány - Píseň ledu a ohně 4

424 Kč
Nevěra
Linda vede zdánlivě dokonalý život: má milujícího zámožného manžela, dvě úžasné děti a jako úspěšná novinářka pracuje v prestižním ženevském listu. Znenadání však přijde okamžik pravdy .....
světová

Nevěra

314 Kč
Píseň krve
(4x)
Příběh Vélina Al Sorny, od dětství zasvěceného Šestému řádu a cvičeného k zabíjení ve službách Víry, je výpravnou epickou fantasy, v niž nechybí drsné prostředí, prastará magie, nelítostné intriky ani krvavá akce.
světová

Píseň krve

350 Kč
Zaklínač - Bouřková sezóna
Zaklínač Geralt. Muž, jehož posláním je chránit obyčejné lidi před magicky stvořenými nestvůrami. Mutant, který má za úkol zabíjet nepřirozené bytosti. Používá magická znamení, kouzelné lektvary a chloubu každého zaklínače – dva meče.
světová

Zaklínač - Bouřková sezóna

359 Kč
Muž z ostrova Lewis
(8x)

Fin Macleod se vrací na svůj rodný ostrov, z klidu jej však vytrhne nález mrtvého muže, který byl podle DNA příbuzný s otcem jeho dávné lásky Marsaili. Druhý díl trilogie Lewis.

světová

Muž z ostrova Lewis

269 Kč
Volání kukačky
(11x)
Vzrušující detektivní román J. K. Rowlingové, napsaný pod pseudonymem Robert Galbraith.
světová

Volání kukačky

332 Kč
Zobrazuji 81 - 90 z 92 položek
<< < 1 .. 7 8 9 10 > >>