Nejprodávanější tituly - prosinec 2018
sport a fitness

Krav Maga - 11%
Krav Maga je souhrn bojových technik pro boj zblízka a osobní sebeobranu. Moderní, jednoduchý, avšak razantní a efektivní izraelský systém sebeobrany a praktického bojového nácviku, prověřený ve střetnutích.
sport a fitness

Krav Maga

296 Kč
263 Kč
Pohybová příprava dětí - 20%
Chcete vědět, co může gymnastika nabídnout mladým sportovcům pro rozvoj jejich pohybových schopností a dovedností? Vám všem, kteří pracujete jako sportovní trenéři různých sportovních specializací, jako instruktoři či učitelé tělesné výchovy.
sport a fitness
Ukázky

Pohybová příprava dětí

149 Kč
119 Kč
Snowboarding - 11%
Kniha pro každého začínajícího snowboardistu. Poradí jak s materiálovým vybavením, tak detailně popisuje metodiku jízdy na snowboardu.
sport a fitness

Snowboarding

224 Kč
199 Kč
Výběr sportovních talentů - 20%
Kterého kouče by nezajímalo, jak nejlépe rozpoznat budoucí sportovní hvězdu. Jedinečným pomocníkem pro trenéry, sportovní manažery a učitele tělocviku je tomto směru publikace zkušeného autora a odborníka na trénink dětí a mládeže.
sport a fitness
Ukázky

Výběr sportovních talentů

149 Kč
119 Kč
Posilování - 20%
Známá propagátorka a trenérka fitness a aerobiku připravila společně se svojí dcerou knížku, přinášející soubor účelových posilovacích cvičení, která jsou uspořádána podle anatomicko-fyziologického působení na jednotlivé oblasti pohybového ústrojí.
sport a fitness
Ukázky

Posilování

169 Kč
135 Kč
Manuál obranné střelby - 20%
Pro všechny z vás, v jejichž životě hraje zbraň významnější úlohu, přinášíme jedinečnou publikaci, která vám pomůže dosáhnout takové úrovně znalostí a dovedností, aby zbraň co nejlépe posloužila účelu, pro který jste si ji pořídili.
sport a fitness
Ukázky

Manuál obranné střelby

220 Kč
176 Kč
Osobní trenér - 20%
(1x)
Populárně napsaná příručka přináší přehled možností jak zlepšovat fyzickou kondici a formovat postavu ve fitness centru. Své konkrétní programy pro cvičení s různou intenzitou a cílovým zaměřením — hubnout, zvyšovat či udržovat kondici.
sport a fitness
Ukázky

Osobní trenér

132 Kč
106 Kč
Softball a baseball - 20%
Olympijské sporty softball a baseball patří mezi nejrozšířenější pálkovací hry na světě, hrají se na celém americkém kontinentu, v karibské oblasti, v Asii, Austrálii i v Evropě.
sport a fitness
Ukázky

Softball a baseball

149 Kč
119 Kč
Zobrazuji 131 - 140 z 138 položek
<< < 1 .. 12 13 14