Nejprodávanější tituly - prosinec 2018
fitness a cvičení

Medical yoga 2 - 11%
S námi bude jóga zdravější. V knize najdete další informace a další cvičení Metody Medical Yoga ve spojení jógovou praxí a s know-how Spiraldynamik®.
fitness a cvičení

Medical yoga 2

288 Kč
256 Kč
Učím se jógu - 11%
Učím se jógu je jeho první svazek věnující se základním ásanám, u nichž jsou vždy popsány jejich jednodušší i složitější varianty.
fitness a cvičení

Učím se jógu

259 Kč
230 Kč
Lekce jógy - 11%
(1x)
André Van Lysebeth za svého života vydal šest knih; v tomto díle se zabývá některými praktickými problémy při cvičení jógy a věnuje se řadě dalších ásan se specifickými účinky.
fitness a cvičení
Ukázky

Lekce jógy

268 Kč
238 Kč
Parkour a freerunning - 11%
Autoři, sportovní odborníci s dlouholetou parkourovou a trenérskou praxí, přinášejí čtenářům kromě teoretického úvodu hlavně postup nácviku, základy provedení a návrh vhodného cvičení pro rozvoj jednotlivých prvků.
fitness a cvičení

Parkour a freerunning

179 Kč
159 Kč
Kettlebell Simple & Sinister - 11%
Kettlebell: Simple & Sinister je jasný a efektivní minimalistický program založený na fundamentálních cvicích autorova Hardstyle systému. Naučte se, jak používat tělocvičnu do ruky přímo od zdroje – člověka, který odstartoval kettlebell revoluci.
fitness a cvičení

Kettlebell Simple & Sinister

359 Kč
319 Kč
Aštánga-Vinjása Jóga - 11%
V pokračování knihy Aštánga-Vinjása jóga: Podrobný průvodce základní sestavou najdete detailní a vícevrstvé informace o druhé sestavě tohoto rozšířeného systému jógy.
fitness a cvičení

Aštánga-Vinjása Jóga

358 Kč
318 Kč
Vyučujeme jógu - 11%
V této nejuznávanější učebnici jógy na světě a komplexním průvodci pro instruktory naleznete nezbytné základy a techniky, praktické a podrobné informace o vyučovacích metodách...
fitness a cvičení

Vyučujeme jógu

494 Kč
439 Kč
Strečink na anatomických základech - 11%
Potřebujete zvýšit flexibilitu, snížit svalové bolesti, rozvíjet svalovou sílu, a tím pádem zlepšit sportovní výkon?
fitness a cvičení

Strečink na anatomických základech

431 Kč
383 Kč
70 cvičení pro zklidnění těla a mysli
V knížce najdete 70 jednoduchých tipů, rituálů a cvičení na ráno, dopoledne, odpoledne a večer, které můžete snadno začlenit do svého každodenního života. Pomohou vám zklidnit vaše tělo a mysl, stanete se díky nim spokojenějšími...
fitness a cvičení

70 cvičení pro zklidnění těla a mysli

89 Kč
Aštánga jóga - 11%
Aštángajóga je ladná, atletická forma jógy, která v posledních letech získala celosvětovou popularitu. Autorka, detailně obeznámená s historií i tradicí aštángajógy, objasňuje způsoby, v jakých se jógová filozofie promítá do každodenního života...
fitness a cvičení

Aštánga jóga

385 Kč
342 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 32 položek
1 2 3 4 > >>