Nejprodávanější e-knihy - prosinec 2018
hobby

Dračí doupě II - 20%
Dračí doupě je nejznámější česká hra na hrdiny. Všichni v ní končí jako vítězové a nikdo neodchází poražený. Jak je to možné? Cílem totiž není vyhrát, ale pobavit se.
hobby
Ukázky

Dračí doupě II

180 Kč
144 Kč
Já řídím - 20%
(1x)
Řídit auto je univerzální symbol. Řídit, či neřídit - to se nějakým způsobem týká každého z nás. Je to způsob, jakým se dostáváme za svým cílem. Je to způsob našeho pohybu životem.
hobby
Ukázky

Já řídím

100 Kč
80 Kč
Pěstujeme citrusy v našich podmínkách - 20%
Po delší době se dostává čtenářům do rukou ryze česká příručka o pěstování citrusů, která obsahuje v prvé řadě praktické rady zejména pro amatérské pěstitele.
hobby
Ukázky

Pěstujeme citrusy v našich podmínkách

101 Kč
81 Kč
Pracujeme se dřevem - 20%
Kniha je členěna do kapitol podle postupů práce: začíná nákupem, sušením a skladováním dřeva, následují technologické postupy (broušení, štípání, tesání, řezání, soustružení, spojování a ochrana povrchu) a popis vybavení díly a vhodných nástrojů.
hobby
Ukázky

Pracujeme se dřevem

127 Kč
102 Kč
Trika od Aptáka 2 - 20%
Tekuté barvy se dostaly do popředí zájmu při zdobení textilu, proto vznikla potřeba i jakési „učebnice“, která by byla vždy po ruce. Najdete v ní, jak s tekutými barvami co nejlépe zacházet.
hobby
Ukázky

Trika od Aptáka 2

169 Kč
135 Kč
Šití tašek, kabelek a doplňků - 20%
(1x)
Návody od české autorky na šití překrásných a praktických tašek, kabelek a doplňků. Představte si ten pocit, když se vás někdo zeptá, odkud máte tu novou báječnou kabelku, a vy bez mrknutí oka odpovíte: „To je moje práce."
hobby
Ukázky

Šití tašek, kabelek a doplňků

299 Kč
239 Kč
Trika od Aptáka - 20%
Autorka tvoří pod značkou Apták, která má již řadu příznivců z řad laiků i odborné veřejnosti. Využívá v malbě na textil široký záběr technik a nápadů, nebrání se žádnému experimentu a čtenáři poskytne odlehčený a originální pohled na tvorbu.
hobby
Ukázky

Trika od Aptáka

139 Kč
111 Kč
Autobus Karosa Š 11 - 20%
(1x)
Téma určitě zaujme mladé nadšence do autobusové a trolejbusové techniky, nové informace mohou ale načerpat i pokročilejší zájemci či odborníci z oboru veřejné hromadné dopravy.
hobby
Ukázky

Autobus Karosa Š 11

288 Kč
230 Kč
Lov zvěře v našich honitbách - 20%
Publikace Lov zvěře v našich honitbách je kniha, která komplexně popisuje problematiku současného lovu v podmínkách naší myslivosti.
hobby
Ukázky

Lov zvěře v našich honitbách

365 Kč
292 Kč
Opravy povrchů v bytě svépomocí - 20%
Kniha pro všechny uživatele bytů a domů, kteří si vlastními silami a s co nejmenším finančním zatížením chtějí opravit či zmodernizovat stěny, podlahy nebo stropy v bytě.
hobby
Ukázky

Opravy povrchů v bytě svépomocí

118 Kč
94 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 15 položek
1 2 > >>