Nejprodávanější audioknihy ke stažení - prosinec 2018
umění

Šimek a Krampol - Povídky - 20%
Komické scénky a skeče dvojice Miloslav Šimek - Jiří Krampol v podání autorů.
umění
Ukázky

Šimek a Krampol - Povídky

99 Kč
79 Kč
Pravdivý příběh Plastic People - 6%
Strhující, věrné i pitoreskní vyprávění o letech, kdy působil jako manažer soustavně perzekvované skupiny The Plastic People Of The Universe, napsal básník, publicista a kunsthistorik Ivan Martin Jirous na přelomu let 1980-1981.
umění
Ukázky

Pravdivý příběh Plastic People

169 Kč
159 Kč
Povídky 1. - 20%
Povídky psali oba autoři původně pro svá jevištní vystoupení. Proto také první dva tituly /Povídky Š+G 1 a 2/ vydal Supraphon v letech l994 a l995 jako výběr z archivních zvukových záznamů inscenací této dnes už slavné dvojice.
umění
Ukázky

Povídky 1.

69 Kč
55 Kč
Nedělňátko aneb s Cimrmanem v zádech - 20%
(2x)

Kniha rozhovorů známého publicisty Aleše Palána s Miloněm Čepelkou není jen pohledem do zákulisí oblíbeného českého divadla, je pohledem za kulisy samotného Miloně Čepelky. Někdy je to docela horor, jindy velká legrace.

umění
Ukázky

Nedělňátko aneb s Cimrmanem v zádech

149 Kč
119 Kč
Génius v nás - 20%
Audiokniha obsahuje příběhy, návody a nástroje, jak odhalit genialitu a kreativitu v každém z nás.
umění
Ukázky

Génius v nás

369 Kč
295 Kč
Komedie o hvězdě - 20%
(1x)
Dramatická kompozice českých lidových vánočních her, jejichž původ sahá do XVII. a XVIII. století. Tehdy na českých vesnicích - v době cizí nadvlády, kdy jen venkov udržoval povědomí české národnosti.
umění
Ukázky

Komedie o hvězdě

139 Kč
111 Kč
Tohle si poslechni - 20%

Publicista, reklamní textař a stand-up komik Pavel Tomeš, kterého můžete znát z televizního pořadu Na stojáka nebo Comedy club, vybral a načetl ty nejlepší fejetony ze svých knih Facky z Marsu, Zápisky malého tyranosaura a Tohle lidi hodně berou. Už

umění
Ukázky

Tohle si poslechni

199 Kč
159 Kč
Divadelní profily - 20%
Digitální titul sestavený z historických snímků vydaných pod značkou Ultraphon a představuje písničky a ukázky scén z inscenací Národního divadla a divadla Větrník (1941 - 1946). Účinkují Ladislav Boháč, Marie Burešová, Rudolf Deyl a další.
umění
Ukázky

Divadelní profily

99 Kč
79 Kč
Pohádky ze Šumavy - 11%
Šumava, kraj rybníků a tajemných, hlubokých hvozdů...kraj opředený bájemi a pohádkami. Nad bažinami se míhají světýlka, vodní hladinu čeří nožky rusalek, které škádlí z vrby u rybníka hastrmánek a hubuje nakvašený hejkal... Pohádkové bytosti většinou
umění
Ukázky

Pohádky ze Šumavy

89 Kč
79 Kč
Nebojte se klasiky!Kouzelná flétna - 20%
Slavný operní příběh v dramatizaci Jana Jiráně podle původního libreta s ukázkami nejslavnějších hudebních pasáží v podání největších českých operních pěvců!
umění
Ukázky

Nebojte se klasiky!Kouzelná flétna

199 Kč
159 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 29 položek
1 2 3 > >>