Nejprodávanější e-knihy - prosinec 2018
cestování

Hrdinové kapitalistické práce - 20%
(1x)
Kniha investigativní novinářky Saši Uhlové sestává v první řadě z reportáží, které napsala a postupně vydávala v rámci speciálního projektu magazínu A2larm.cz (ten na něj získal grant od Fondu na podporu nezávislé žurnalistiky).
cestování
Ukázky

Hrdinové kapitalistické práce

254 Kč
203 Kč
Přijde Mordor a sežere nás aneb Tajná historie Slovanů - 20%
(2x)
Přijde Mordor a sežere nás je knihou „on the road“ na východoevropský způsob. Stále zářivější hvězda polské literatury Ziemowit Szczerek projel zemi v potížích: Ukrajinu. Obešel se bez povinného sentimentu, kapesník nevytáhl ani jednou.
cestování
Ukázky

Přijde Mordor a sežere nás aneb Tajná historie Slovanů

120 Kč
96 Kč
Navždy Provence - 20%
(5x)
Z každé maličkosti, kterou můžeme spolu s autorem objevovat a obdivovat na francouzském venkově, na nás dýchá pohoda a vlídný humor. Do pestré směsice zážitků patří zpívající ropuchy v St. Pantaléon či přednáška na téma pastis.
cestování
Ukázky

Navždy Provence

148 Kč
118 Kč
Thajsko - 20%
Tento průvodce popisuje 23 nejkrásnějších ostrovů Thajska, které autor sám navštívil a nafotil. Každý ostrov má v knize svou kapitolu. Každá kapitola má pevnou strukturu, prvním bodem je poloha ostrova a jeho zařazení do skupiny ostrovů.
cestování
Ukázky

Thajsko

89 Kč
71 Kč
Noví lidé - 20%
(1x)
Grónsko-dánský polárník a spisovatel Knud Rasmussen získal většinu materiálu ke své prvotině Noví lidé na Dánské literární expedici do Grónska v letech 1902–1904 z Upernaviku přes Melvillovu zátoku k mysu York v severozápadním Grónsku.
cestování
Ukázky

Noví lidé

198 Kč
158 Kč
Život naruby - 20%
Knížka vypráví autorčin osobní příběh plný zážitků, dobrodružství, lekcí, aha - momentů a sebepoznání. Ne nadarmo se říká: "Cestuj a najdi se tam, kde se ztratíš".
cestování
Ukázky

Život naruby

89 Kč
71 Kč
Brazílie - 20%
(1x)
Humoristická knížka, která je současně užitečnou konverzační příručkou a učebnicí, jak překonat nedorozumění způsobená portugalským jazykem i kulturní odlišností temperamentních Jihoameričanů.
cestování
Ukázky

Brazílie

154 Kč
123 Kč
Island - 20%
Autora už od mládí přitahoval ten zvláštní ostrov, který se nachází na atlantickém švu mezi dvěma kontinenty: Evropou a Amerikou. Frekventovaná sopečná činnost ho neustále nově vytváří a tvaruje.
cestování
Ukázky

Island

179 Kč
143 Kč
Francouzská riviéra - 20%
Vyberte si z palety zajímavých míst na Francouzské riviéře: vesnice v kopcích, malebné pláže, muzea a galerie. Můžete využít široké nabídky vodních sportů nebo vyrazit na trh, navštívit vinařství a ochutnat růžová vína.
cestování
Ukázky

Francouzská riviéra

129 Kč
103 Kč
Nové trendy v nabídce cestovního ruchu - 20%
Kniha je první na našem trhu, která se věnuje novým trendům v nabídce cestovního ruchu a představuje je na konkrétních příkladech ze zahraničí i z České republiky.
cestování
Ukázky

Nové trendy v nabídce cestovního ruchu

246 Kč
197 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 12 položek
1 2 > >>