Nejprodávanější Kniha nebo Omalovánka - prosinec 2018
psi

Moudrost starých psů
(1x)
Psi jsou úžasní – v každém věku! Život se starým psem nám otevírá oči a srdce víc, než si umíme představit. Staří psi nás mohou mnohému naučit.
psi

Moudrost starých psů

359 Kč
Nosework - Práce i zábava nejen pro psí nos
Obrovskou výhodou noseworku je, že je vhodný pro všechny psy a v případě vhodného nácviku všechny psy ohromně baví. S noseworkem často začínají lidé, kteří mají psa staršího a kvůli věku či zdravotnímu stavu se s ním nemohou věnovat jiným sportům.
psi

Nosework - Práce i zábava nejen pro psí nos

269 Kč
Francouzský buldoček
Zmačkaný obličej, netopýří uši, věrné kulaté oči – to je francouzský buldoček. Je to milý, přizpůsobivý rodinný pes, neúnavný partner dětských her a šarmantní klaun, který svým lidem dokáže vyčarovat úsměv na rtech.
psi

Francouzský buldoček

224 Kč
Psi – příruční atlas
Přehledný a praktický atlas psů, upravený v menším „cestovním“ formátu, klade důraz na české prostředí a zahrnuje tradiční osvědčená plemena, popisuje podrobně vlastnosti psů a uvádí tipy na výcvik i zkušenosti českých chovatelů.
psi

Psi – příruční atlas

269 Kč
Australský ovčák
O tomto plemeni toho u nás zatím mnoho nevyšlo, a proto jsme se rozhodli poskytnout českým, moravským a slovenských chovatelům knihu, která by byla co možná nejkomplexnějším a nejvýstižnějším zdrojem informací o těch psech.
psi

Australský ovčák

629 Kč
Můj první pejsek
Knížka přináší 35 skvělých aktivit, díky kterým se z vás a vašeho pejska stanou nejlepší přátelé i kamarádi na hraní. Děti se dozvědí, jak se o pejska dobře postarat – ať už jde o pravidelný pohyb, krmení nebo bezpečnost na procházkách.
psi

Můj první pejsek

269 Kč
Oblečky a doplňky pro psy
Kabátky, obojky, polštářky, svetříky i milé zábavné hračky. Vybavte svého čtyřnohého miláčka originálními doplňky, které mu sami uháčkujete nebo upletete.
psi

Oblečky a doplňky pro psy

224 Kč
Péče o psího sportovce
Kniha Péče o psího sportovce je doslova nezbytností pro všechny, kteří chtějí v závodním světě dovést svého psa k těm nejlepším výkonům a zároveň mu nabídnout prvotřídní péči.
psi

Péče o psího sportovce

395 Kč
Sportuj se psem
Kniha pro ty, kteří chtějí běhat a sportovat se svým psem. Autorky vás zbaví zbytečných obav, zda to zvládnete a poradí vám, jak začít, jaké pomůcky se vám můžou hodit, jak postupně zlepšovat kondici vaši i vašeho psa.
psi

Sportuj se psem

269 Kč
Štěně
Štěňata jsou velmi zvědavá a prozkoumávají své okolí s nevázanou chutí ke hře a plny očekávání. Prvními nemotornými krůčky a pohledem velkých štěněčích očí si v mžiku získají srdce každého...
psi

Štěně

143 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 23 položek
1 2 3 > >>