Nejprodávanější e-knihy - prosinec 2018
medicína

Fitness programy z pohledu kinantropologie - 20%
Cvičení ve fitness centrech je dnes nejrozšířenější cílená strukturovaná pohybová aktivita. Jeho přínosy v oblasti zdravotně orientované zdatnosti jsou neoddiskutovatelné, a proto by mu odborníci měli věnovat náležitou pozornost.
medicína
Ukázky

Fitness programy z pohledu kinantropologie

250 Kč
200 Kč
Anatomie v přehledech a schématech - 20%
Přehled anatomie cév, nervů a svalů na 104 stranách! Zjednodušené barevné obrázky, schémata, tabulky. Přesně to potřebujete k opakování před zkouškou a chirurgové, fyziatři a další odbornosti budou tyto informace využívat po celý profesní život.
medicína
Ukázky

Anatomie v přehledech a schématech

254 Kč
203 Kč
A co řeknete teď, doktore? - 20%
Kniha volně navazuje na již vydaný titul Na Freuda já nemám čas, doktore. Ve stejném duchu seznamuje s dalšími duševními poruchami a stavy. Každá duševní nemoc je vždy uvedena ilustrativním příběhem...
medicína
Ukázky

A co řeknete teď, doktore?

192 Kč
154 Kč
Jazyk a myšlení - 20%
Prostřednictvím jazyka se díváme na svět kolem nás a přemýšlíme. Znamená to tedy, že způsob chápání reality a myšlení jednoho národa, který hovoří svým rodným jazykem, se liší od chápání a myšlení lidí ostatních národností,kteří hovoří jazyky jinými?
medicína
Ukázky

Jazyk a myšlení

150 Kč
120 Kč
Obecná psychologie - 20%
(1x)
Publikace se zabývá základními aspekty lidské psychiky. Vychází z vymezení obecné psychologie a jejího postavení v systému psychologických věd, uvádí i základní metody, které slouží k poznání a hodnocení jednotlivých psychických projevů a funkcí.
medicína
Ukázky

Obecná psychologie

270 Kč
216 Kč
Mozek a důvěra - 20%
Kniha Mozek a důvěra přináší zcela nové vysvětlení základů morálky, což nás nutí znovu promyslet původ jedné z našich nejuctívanějších hodnot. Průkopnice neurofilozofie Patricia Churchlandová ukazuje, že morálka má původ v biologii mozku.
medicína
Ukázky

Mozek a důvěra

180 Kč
144 Kč
Roztroušená skleróza v praxi - 20%
Roztroušená skleróza je autoimunitní onemocnění centrálního nervového systému, které je stále opředeno mnoha mýty, a to přes velmi výrazný pokrok v poznání jeho patogeneze i obrovský pokrok v léčbě.
medicína
Ukázky

Roztroušená skleróza v praxi

110 Kč
88 Kč
Klinická pediatrie - 20%
Moderní učební text státnicového oboru navazuje na publikaci motolských autorů Preklinická pediatrie (Galén, 2003 a 2007) a představuje nové a ucelené zpracování pediatrických oborů.
medicína
Ukázky

Klinická pediatrie

950 Kč
760 Kč
Vnitřní lékařství - 20%
Monografie shrnuje kromě základních poznatků z vnitřního lékařství též aktuální informace, o něž byly všechny jeho podobory v posledních letech obohaceny.
medicína
Ukázky

Vnitřní lékařství

1 700 Kč
1 360 Kč
Fyziologie a klinické aspekty pohybové aktivity - 20%
Stále více se šíří a potvrzuje poznání, že dostatek pravidelného a přiměřeného pohybu patří nejen k základním podmínkám zdraví, ale i k udržení dobré kondice. O tom, co je nejvhodnější pro každou věkovou kategorii, informuje tato kniha.
medicína
Ukázky

Fyziologie a klinické aspekty pohybové aktivity

240 Kč
192 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 82 položek
1 2 3 .. 9 > >>