Nejprodávanější tituly - prosinec 2018
těhotenství a porod

Těhotenství a mateřství - 11%
Zodpovědní rodiče chtějí být na příchod svého potomka připraveni.
těhotenství a porod

Těhotenství a mateřství

431 Kč
383 Kč
Ahoj, tati - 11%
(1x)
Praktická příručka pro nové tatínky (i pro ty nevlastní). Knížka obsahuje všechno, co nový táta potřebujete vědět – od vysvětlení nástrah početí, těhotenství a porodu, přes rady, jak při něm své partnerce nejlépe pomoci....
těhotenství a porod

Ahoj, tati

314 Kč
279 Kč
Zdravé těhotenství - 11%
(1x)
Jedinečný rádce pro úspěšné otěhotnění, těhotenství, porod i šestinedělí. Věnuje se zdravé výživě a cvičení nejen v období těhotenství, unikátní je zdravé vaření krok za krokem s předními českými šéfkuchaři.
těhotenství a porod

Zdravé těhotenství

314 Kč
279 Kč
Zdravé těhotenství, přirozený porod - 11%
(5x)
Třetí vydání úspěšné knihy, která citlivě provádí těhotenstvím, porodem, šestinedělím a kojením, který nabízí ověřené praktické návody, jak v těchto obdobích využít bylinek, homeopatických přípravků a éterických olejů.
těhotenství a porod

Zdravé těhotenství, přirozený porod

629 Kč
559 Kč
Karmická luna - 11%
Luna je nádherná a její tvář můžeme neustále sledovat na obloze. Vytváří magické obrazce a její vliv na naši psychiku dnes snad už nikdo nepopírá.
těhotenství a porod

Karmická luna

324 Kč
288 Kč
Hovory s porodní bábou - 11%
(1x)
Kniha nabízí pohled na těhotenství a porod prostřednictvím rozhovoru se známou porodní asistentkou Ivanou Konigsmarkovou, která třicet let pomáhá přivést děti na svět.
těhotenství a porod
Ukázky

Hovory s porodní bábou

170 Kč
151 Kč
Narodilo se předčasně - 11%
Kniha nabízí pomoc rodičům, kterým se dítě narodilo předčasně. Vysvětluje jednotlivé stupně nezralosti, seznamuje s lékařskou péčí, s tím, jaká vyšetření dítě čekají a jakou výživu mají rodiče nedonošenému miminku poskytovat.
těhotenství a porod

Narodilo se předčasně

359 Kč
319 Kč
Pohádka o zrození rodiny - 11%
(3x)
Kniha Pohádka o zrození rodiny s podtitulem Moudrá průvodkyně pro děti a rodiče chce krasohledem jednoduchého příběhu a akvarelových obrazů rodičům a dětem předložit zdravý životní příběh.
těhotenství a porod

Pohádka o zrození rodiny

135 Kč
120 Kč
Porodní asistentkou krok za krokem - 6%
Knížka předkládá souborné informace o vlastnostech a dovednostech, které porodní asistentky pracující v komunitním prostředí potřebují proto, aby mohly ženám poskytnout kvalitní, bezpečnou a efektivní péči během těhotenství, porodu a v době poporodní.
těhotenství a porod

Porodní asistentkou krok za krokem

262 Kč
246 Kč