Nejprodávanější tituly - prosinec 2018
zdraví a výživa dětí

Vím, co mi chutná.  Dítětem vedené odstavení - 11%
K českému čtenáři se konečně dostává kniha o „baby-led weaning“ , tedy o zřejmě nejpřirozenějším způsobu zavádění pevné stravy u kojenců, kdy celý proces řídí samo dítě- účastní se rodinného stolování, samo se krmí a samo si vybírá, co bude jíst.
zdraví a výživa dětí
Ukázky

Vím, co mi chutná. Dítětem vedené odstavení

268 Kč
238 Kč
Vaříme pro miminka - 11%
Když děťátko přijde na svět, ještě není „hotové“. Potřebuje mateřské mléko nebo umělé kojenecké mléko, aby dobře rostlo. Ale už od začátku pátého měsíce mu samotné mléko přestává stačit. A v tu chvíli nastává čas na první kaše.
zdraví a výživa dětí

Vaříme pro miminka

179 Kč
159 Kč
Vaříme pro kojence a batolata - 11%

Moderní a ucelená příručka pro moderní maminku – kuchařka, ve které autorka představuje recepty na výživné a chutné pokrmy pro miminka a batolata. Naprostý bestseller mezi kuchařkami pro děti.

zdraví a výživa dětí

Vaříme pro kojence a batolata

314 Kč
279 Kč
Výchova ke zdraví - 11%
(1x)
Zdraví člověka je v současném pojetí chápáno jako vyvážený stav tělesné, duševní a sociální pohody. Je utvářeno a ovlivňováno mnoha činiteli a je předpokladem pro aktivní a spokojený život. Druhé aktualizované vydání.
zdraví a výživa dětí

Výchova ke zdraví

449 Kč
399 Kč
Neonatologie - 20%
Publikace Neonatologie má ambice stát se základním manuálem péče o novorozence pro neonatology a rozšířit vzdělání dětských lékařů, porodníků a spolupracujících lékařů.
zdraví a výživa dětí
Ukázky

Neonatologie

80 Kč
64 Kč
Homeopatie a děti
?Dopřejte svým dětem jemnou, šetrnou a zároveň účinnou léčbu pomocí homeopatické medicíny!
zdraví a výživa dětí

Homeopatie a děti

89 Kč
Jídelníček kojenců a malých dětí - 11%
Vyhledávaná příručka o výživě malých dětí vychází již ve čtvrtém vydání. Najdete v ní pravidla zdravé dětské stravy, receptář jídel pro kojence a batolata, informace o kojení, praktické pediatrické rady, jídelníček pro obézní děti...
zdraví a výživa dětí

Jídelníček kojenců a malých dětí

215 Kč
191 Kč
Jedlá soda - 11%
Víte, že existuje přírodní prostředek, snadno dostupný a velmi levný, který vám pomůže vyřešit spoustu zdravotních problémů a vyléčit nemoci, jako je třeba onemocnění ledvin, infekce způsobené plísněmi, chřipka, vysoký krevní tlak, cukrovka ...
zdraví a výživa dětí

Jedlá soda

268 Kč
238 Kč
Mléko - přítel nebo nepřítel - 12%

Odborníci oslovení k sepsání této publikace se věnují složení mléka, jeho nepostradatelnosti pro lidskou výživu, mýtům a jejich vysvětlením. Věnuje se i riziku komplikací po odstranění mléka z výživy a jejich nutričním řešením.

zdraví a výživa dětí

Mléko - přítel nebo nepřítel

129 Kč
114 Kč
Citlivá kuchyně - 20%
(3x)
Citlivá kuchyně není žádná "obyčejná kuchařka", kterých jsou stovky. Autorka, známá publicistka, má s citlivou kuchyní bohaté zkušenosti. Provází vás knihou se svým tradičním suchým humorem a nadhledem a nešetří historkami ze života.
zdraví a výživa dětí
Ukázky

Citlivá kuchyně

248 Kč
198 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 14 položek
1 2 > >>