Nejprodávanější audioknihy na CD - prosinec 2018
detektivky

Vánoce Hercula Poirota - 11%
V brilantně vykreslené atmosféře podezíravosti a vzájemné nevraživosti dojde k vraždě. Hercule Poirot bude tentokrát potřebovat veškerý svůj um, aby tak neslýchanému zločinu přišel na kloub.
detektivky

Vánoce Hercula Poirota

305 Kč
271 Kč
Hadí doupě - 11%
Hadí doupě, román z roku 1949, označila Agatha Christie opakovaně za jednu ze svých nejoblíbenějších detektivek. Ve velkém, poněkud bizarním domě na londýnském předměstí žije rozvětvená rodina řeckého přistěhovalce Aristida Leonidese.
detektivky

Hadí doupě

242 Kč
215 Kč
Selfies - 11%
(3x)
Sedmý případ oddělení Q. Carl, Asad a Gordon stojí před záhadou dalece přesahující všechny, které dosud řešili. A jejich kolegyně Rose má vážné problémy. Dokážou i ve třech zabránit zavření oddělení Q a zastavit zabíjení v Kodani?
detektivky

Selfies

332 Kč
295 Kč
Lazar - 11%
(4x)

Komisař Joona Linna si myslel, že už má to nejhorší za sebou, přitom všechno teprve začíná…

Policisté objeví v bytě na předměstí Osla tělo mrtvého muže. Z toho, co najdou v mrazáku, jsou v šoku. Zavražděný byl vykradač hrobů, sběratel trofejí

detektivky

Lazar

359 Kč
319 Kč
6x Sherlock Holmes - 11%
(1x)
Výběr z již legendární knihy povídek Dobrodružství Sherlocka Holmese.
detektivky

6x Sherlock Holmes

161 Kč
143 Kč
Maigret v akci - 11%

Vyšlo najevo, že ten chlap cestoval bez jízdenky. Ať mrtvý, nebo vrah. V mezinárodním rychlíku Hvězda severu je nalezeno tělo muže, který byl k nerozeznání podobný dalšímu cestujícímu téhož vlaku. Mohlo by jít o zločince hledaného v mnoha zem

detektivky

Maigret v akci

269 Kč
239 Kč
První dámská detektivní kancelář - 11%
(1x)
První díl z úspěšné série detektivních příběhů zachycuje období, kdy sympatická Precious Ramotswe zakládá první ženskou detektivní agenturu v Gaborone, hlavním městě Botswany.
detektivky

První dámská detektivní kancelář

269 Kč
239 Kč
Příšerné příběhy vánoční - 6%
Praskající oheň v krbu, plíživé kroky křupající ve sněhu a doslova mrazivé tušení hrůzy. V sedmi příbězích prodchnutých tajuplnou, strašidelnou atmosférou čeká na čtenáře spousta geniálně nečekaných zvratů.
detektivky

Příšerné příběhy vánoční

254 Kč
239 Kč
Nestvůra z Essexu - 11%
(4x)
Londýn 1893. Když mladá Cora Seaborneová ovdoví, je to pro ni spíš úleva než rána. Nešťastné manželství i život ve městě ji ubíjely (někdy až příliš doslovně), a tak pro ni pobyt na venkově v Essexu, představuje novou naději na světlejší zítřky.
detektivky
Ukázky

Nestvůra z Essexu

359 Kč
319 Kč
Vražda v lázních - 11%
Čtvrtý díl kriminální řady oblíbeného spisovatele, v níž písař královské komory Jiří Adam z Dobronína řeší neobvyklé zločiny Čech a Moravy za vlády Ferdinanda I Habsburského.
detektivky
Ukázky

Vražda v lázních

269 Kč
239 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 62 položek
1 2 3 .. 7 > >>