Nejprodávanější tituly - prosinec 2018
cestování

Hrdinové kapitalistické práce - 20%
(1x)
Kniha investigativní novinářky Saši Uhlové sestává v první řadě z reportáží, které napsala a postupně vydávala v rámci speciálního projektu magazínu A2larm.cz (ten na něj získal grant od Fondu na podporu nezávislé žurnalistiky).
cestování
Ukázky

Hrdinové kapitalistické práce

254 Kč
203 Kč
Travel Bible (vydání pro rok 2019) - 11%
A je tady! Třetí vydání cestovatelské bible, po kterém čtenáři dlouho volali. Bestseller posledních několika let se opět dočkal výrazného rozšíření a mnoha aktualizací. Všem cestovatelům tak nabídne ještě víc a bude jim plnohodnotným průvodcem.
cestování

Travel Bible (vydání pro rok 2019)

404 Kč
359 Kč
Tajemné stezky - Beskydy ve stínu Lysé hory - 11%
Ponořme se spolu s autorem Petrem Juřákem, historikem Muzea Beskyd ve Frýdku-Místku, do poutavého vyprávění o horách a jejich obyvatelích, o zajímavé historii, pověstech a legendách.
cestování

Tajemné stezky - Beskydy ve stínu Lysé hory

269 Kč
239 Kč
Ottův atlas Nejkrásnější české cyklotrasy
Unikátní vydání Ottova atlasu Nejkrásnější české cyklotrasy nabízí 100 atraktivních výletů na kolech s popisem nejvýznamnějších přírodních a historických památek a s užitečnými kontakty.
cestování

Ottův atlas Nejkrásnější české cyklotrasy

269 Kč
Encyklopedie magických míst - 11%
(1x)
Lákají vás dobrodružné cesty do tajuplných končin naší vlasti, kde ožívají mýty a zjevují se nadpřirozené bytosti? Chcete na vlastní kůži pocítit sílu a magičnost posvátných míst, které uctívali už naši dávní předkové? Máte rádi tajemstvím opředené příběhy a dodnes neodhalené a provokující záhady?
cestování

Encyklopedie magických míst

449 Kč
399 Kč
Noví lidé - 11%
(2x)
Grónsko-dánský polárník a spisovatel Knud Rasmussen získal většinu materiálu ke své prvotině Noví lidé na Dánské literární expedici do Grónska v letech 1902–1904 z Upernaviku přes Melvillovu zátoku k mysu York v severozápadním Grónsku.
cestování
Ukázky

Noví lidé

268 Kč
238 Kč
Praha za císaře pána - 11%
Kniha je nejen cenným svědectvím o proměně našeho hlavního města, ale také návodem, jak číst fotografie takovým způsobem, abychom slyšeli poutavé příběhy, jež nám vyprávějí.
cestování

Praha za císaře pána

449 Kč
399 Kč
Praha neznámá II - 11%
V druhém díle Prahy neznámé nás autor zavede do dalších méně známých pražských čtvrtí.
cestování

Praha neznámá II

359 Kč
319 Kč
Jawa kolem světa - 11%
(1x)
Autor svou osmiměsíční cestu kolem planety v sedle skoro čtyřicetileté Jawy líčí s typickou nadsázkou a lehkou ironií, přičemž si všímá historických i dalších souvislostí, zážitky nezveličuje a pracuje s dnes nepříliš módní pokorou.
cestování

Jawa kolem světa

351 Kč
312 Kč
Hrady a zámky - Klenoty Čech, Moravy a Slezska
Z českých hradů a zámků dýchá tajemná historie. Jejich velký počet a překvapivá rozmanitost láká každý rok stále více turistů toužících po poznání.
cestování

Hrady a zámky - Klenoty Čech, Moravy a Slezska

629 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 207 položek
<< < 1 2 3 4 .. 21 > >>