Nejprodávanější knihy - prosinec 2018
horory

Ve světle nebo ve stínu
Patnáct světoznámých prozaiků se nechalo inspirovat dílem Edwarda Hoppera a na jeho motivy napsali každý svůj originální příběh. Další připojila Gail Levinová, kunsthistorička a známá odbornice na Hopperovo dílo.
horory
Ukázky

Ve světle nebo ve stínu

341 Kč
Srdce v Atlantidě
Pět kratších příběhů, které na sebe volně navazují, se odehrává během několika desítek let v druhé polovině minulého století. Hrdiny provázíme od dětství přes vysokoškolský život až po krutou zkušenost ve Vietnamu.
horory

Srdce v Atlantidě

306 Kč
Podhoubí - 10%
Podloubí je kniha o zlu, které nenápadně vyrůstá ze zasunutých událostí, z tragédií, které svou zhoubnou silou ovlivňují už život dětí v mateřském lůně.
horory

Podhoubí

99 Kč
89 Kč
12 nesmrtelných
Víte, čím se živí bratislavské bludičky, jak se seznámili rodiče Lucase Hildebrandta nebo proč je dobré být mrtvý? To vše a mnohé další se dovíte v antologii sestavené z povídek a novel vybraných Akademií SFFH.
horory
Ukázky

12 nesmrtelných

338 Kč
Právo nálezce
Jakou moc má vyprávění příběhů a jak může literatura zasáhnout do života? John Rothstein je věhlasný spisovatel, ale už léta nic nepublikoval. A jeho věrný čtenář Morris Bellamy zuří!
horory

Právo nálezce

360 Kč
Paní pijavic

Vaše noční můry dostanou konkrétní podobu a to, čeho jste se vždy nejvíce báli, možná naleznete právě na těchto stránkách!

horory

Paní pijavic

135 Kč
Srdečné pozdravy z pekla
Není to žádná procházka podělanou zahradou, být Droodem – jedním z rodiny, která vás lidičky brání před tvory noci, co si na vás brousí zuby už pěknou řádku staletí.
horory

Srdečné pozdravy z pekla

233 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 17 položek
<< < 1 2