Nejprodávanější tituly - prosinec 2018
rock

A Head Full Of Dreams
Sedmá studiová deska kapely. Žádná nahrávka Coldplay nenabídla tolik hostů jako A Head Full Of Dreams. Kapelu doprovázejí zpěvačky Beyoncé a Tove Lo, Noel Gallagher nebo šestašedesátiletá soulová zpěvačka Marry Clayton, kterou znají příznivci Rolling Stones z duetu Gimme Shelter s Mickem Jaggerem.
rock

A Head Full Of Dreams

791 Kč
Silmarillion & Stará vlna
Reedice studiového alba Silmarillion sdružení Jan Hrubý & Kukulín je koncipováno jako vokální na rozdíl od ostatních projektů Jana Hrubého. Deska je tématicky zaměřena na hrdiny Tolkienova románu Silmarillion (Túrin, Beren a Lúthien, trpaslíci).
rock

Silmarillion & Stará vlna

269 Kč
Našim klientům
Reedice sedmé řadové desky skupiny vychází poprvé na vinylu. Skupina Wohnout se na ní v patnácti písních vyzpovídávala z útrap muzikantského života, ale také plesala nad krásami rotujícího světa.
rock

Našim klientům

764 Kč
A Million Degrees
Kapela Emigrate, jejímž členem je například kytarista Rammstein Rochard Z. Kruspe, vydává třetí album A Million Degrees. Na desce se nachází 11 skladeb.
rock

A Million Degrees

359 Kč
American Utopia
Hudebníkovo první sólové album od roku 2004, kdy vydal desku Grown Backwards. Nahrávka je součastí širšího multimediálního projektu nazvaného Reasons To Be Cheerful s pozitivním poselstvím.
rock

American Utopia

647 Kč
Merrie Land
Druhé album produkované renomovaným producentem Tonym Viscontim.
rock

Merrie Land

359 Kč
Post Traumatic
Michael Kenji Shinoda je americký hudebník, hudební producent a umělec. Nejvíce je známý jako raper, producent, klávesista, kytarista a také jako vokálista americké hudební skupiny Linkin Park.
rock

Post Traumatic

386 Kč
Raise Vibration
Americký zpěvák, skladatel, producent, multi-instrumentalista i příležitostný herec a fotograf. Na novém albu se spojil slegendárním producentem Henrym Hirschem a navrátil se ke svému původnímu typickému syrovému zvuku.
rock

Raise Vibration

647 Kč
Thin Lizzy Story
Biografie, mapující vzestupy a pády jedné z nejvýraznějších a nejoriginálnějších skupin v dějinách populární hudby, kapely, k jejímuž odkazu se hlásí taková slavná jména světového hard rocku a heavy metalu, jako například Judas Priest, Iron Maiden.
rock
Ukázky

Thin Lizzy Story

149 Kč
Tugriki
Čtyři výrazné hudební osobnosti, čeština a slovenština, řízný rock i jímavá zádumčivost.
rock

Tugriki

128 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 46 položek
<< < 1 2 3 4 5 > >>