Nejprodávanější hudba - prosinec 2018
rock

A Head Full Of Dreams - 11%
Sedmá studiová deska kapely. Žádná nahrávka Coldplay nenabídla tolik hostů jako A Head Full Of Dreams. Kapelu doprovázejí zpěvačky Beyoncé a Tove Lo, Noel Gallagher nebo šestašedesátiletá soulová zpěvačka Marry Clayton, kterou znají příznivci Rolling Stones z duetu Gimme Shelter s Mickem Jaggerem.
rock

A Head Full Of Dreams

791 Kč
703 Kč
Silmarillion & Stará vlna - 11%
Reedice studiového alba Silmarillion sdružení Jan Hrubý & Kukulín je koncipováno jako vokální na rozdíl od ostatních projektů Jana Hrubého. Deska je tématicky zaměřena na hrdiny Tolkienova románu Silmarillion (Túrin, Beren a Lúthien, trpaslíci).
rock

Silmarillion & Stará vlna

269 Kč
239 Kč
Našim klientům - 11%
Reedice sedmé řadové desky skupiny vychází poprvé na vinylu. Skupina Wohnout se na ní v patnácti písních vyzpovídávala z útrap muzikantského života, ale také plesala nad krásami rotujícího světa.
rock

Našim klientům

764 Kč
679 Kč
A Million Degrees - 11%
Kapela Emigrate, jejímž členem je například kytarista Rammstein Rochard Z. Kruspe, vydává třetí album A Million Degrees. Na desce se nachází 11 skladeb.
rock

A Million Degrees

359 Kč
319 Kč
American Utopia - 11%
Hudebníkovo první sólové album od roku 2004, kdy vydal desku Grown Backwards. Nahrávka je součastí širšího multimediálního projektu nazvaného Reasons To Be Cheerful s pozitivním poselstvím.
rock

American Utopia

647 Kč
575 Kč
Merrie Land - 11%
Druhé album produkované renomovaným producentem Tonym Viscontim.
rock

Merrie Land

359 Kč
319 Kč
Post Traumatic - 11%
Michael Kenji Shinoda je americký hudebník, hudební producent a umělec. Nejvíce je známý jako raper, producent, klávesista, kytarista a také jako vokálista americké hudební skupiny Linkin Park.
rock

Post Traumatic

386 Kč
343 Kč
Raise Vibration - 11%
Americký zpěvák, skladatel, producent, multi-instrumentalista i příležitostný herec a fotograf. Na novém albu se spojil slegendárním producentem Henrym Hirschem a navrátil se ke svému původnímu typickému syrovému zvuku.
rock

Raise Vibration

647 Kč
575 Kč
Tugriki
Čtyři výrazné hudební osobnosti, čeština a slovenština, řízný rock i jímavá zádumčivost.
rock

Tugriki

128 Kč
Ve stínu slunce - 11%
Sedm let po vydání alba Neopak přichází Miloš Makovský s albem Ve stínu slunce.
rock

Ve stínu slunce

251 Kč
223 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 45 položek
<< < 1 2 3 4 5 > >>