Nejprodávanější hudba - únor 2024
rock

Soft Rock Line 1969-1989
37 českých rockových balad (nejen) pro Valentýna. Nejnovější pokračování řady kompilačních 2CD z historie našeho rocku se zaměřilo na písně baladické.
rock

Soft Rock Line 1969-1989

335 Kč
Hackney Diamonds
The Rolling Stones vydávají po osmnácti letech, v říjnu 2023 nové album!
rock

Hackney Diamonds

935 Kč
Minový pole
Minový pole vyšlo 8 let po předchozím studiovém počinu Žito. Autorem hudby, textů a aranží všech písní je tradičně sám Daniel Landa.
rock

Minový pole

332 Kč
Psí hodinář
První sólové album a příjemné překvapení skvělého klávesisty a originálního textaře, autora především divadelní a filmové hudby.
rock

Psí hodinář

179 Kč
Plamen
Kateřina Marie Tichá dozrála v mimořádnou osobnost domácí populární hudby. Nahrávka Plamen je plná křehkých emocí, podmanivých melodií a půvabné poezie. Kateřina Marie Tichá jí natočila s kapelou Bandjeez.
rock

Plamen

431 Kč
i / o (Dark-Side Mix)
Album britského zpěváka na dvou vinylech (Dark-Side Mix). Vyšlo v prosinci 2023.
rock

i / o (Dark-Side Mix)

1 133 Kč
Motörizer
Motörizer je devatenácté studiové album britské heavymetalové skupiny Motörhead, vydané v srpnu 2008 u vydavatelství Steamhammer/SPV. Produkovali ho Cameron Webb a Motörhead. Obal alba navrhl Mark De Vito.
rock

Motörizer

332 Kč
Ego Trip
Jedenácté album Papa Roach „Ego Trip“ vychází ve dvaadvacátém roce existence kapely a je možná jejich nejpestřejším. Zahrnuje v sobě vlivy rocku, rapu a alternativního popu a vytváří tak vlastní velmi autentický zvuk.
rock

Ego Trip

413 Kč
Return Of The Dream Canteen
Hned na úvodní show severoamerické části světového turné skupina překvapila diváky informací o nové desce. Novinka Return Of The Dream Canteen se totiž objevuje jen několik měsíců po desce Unlimited Love.
rock

Return Of The Dream Canteen

791 Kč
Sami
První album Kateřiny Marie Tiché je autorsky, interpretačně i produkčně pozoruhodným počinem.
rock

Sami

386 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 35 položek
1 2 3 4 > >>