Nejprodávanější tituly - prosinec 2018
pop

Sexy exity
Úspěšný hitmaker a kytarista Xindl X vydává své nové album Sexy exity, jehož příchod avizovaly již singly Věčně nevěrná (duet se Sabinou Křovákovou ze stejnojmenného filmu) nebo Byznys.
pop

Sexy exity

269 Kč
Si
Nejúspěšnější interpret klasické hudby Andrea Bocelli vydává po 14letech desku Si tvořenou novým materiálem, která oslavuje lásku, rodinu, víru a naději.
pop

Si

422 Kč
Barvy
Marta Jandová vydává své první sólové album Barvy. A nebude to jen tak! Marta má výrazné rodinné hudební zázemí a patří u nás mezi velmi populární zpěvačky. O to víc je překvapivé, že na její debutové album si domácí fanoušci museli počkat tak dlouho
pop

Barvy

374 Kč
Egypt Station
Egypt Station je sedmnácté sólové album Paula McCartneyho. Jedná se o první nový materiál od roku 2013. Desku majoritně produkoval Greg Kurstin s přispěním Ryana Teddera.
pop

Egypt Station

386 Kč
Lovesongs
Jedna z nejúspěšnějších kapel české hudební scény v mezidobí příprav na nové album, konsolidace nové sestavy a vystoupeních na druhém ročníku festivalů „Létofesty” vydává album svých nejžádanějších balad a písní o lásce.
pop

Lovesongs

269 Kč
Sám se sebou
Michal Hrůza po nedávném vážném úrazu již v plné síle, posílen o nové životní zkušenosti vydal svůj poslední albový počin s výmluvným názvem "Sám se sebou".
pop

Sám se sebou

404 Kč
Sklep Naposlech 2012-2014
Legendární divadlo Sklep provází svým svérázným humorem už řadu generací, co víc: přitahuje generace nové.
pop

Sklep Naposlech 2012-2014

296 Kč
Výběrovka
Výběrovka Richarda Müllera z let 1984 - 2017.
pop

Výběrovka

359 Kč
A Head Full Of Dreams
Sedmá studiová deska kapely. Žádná nahrávka Coldplay nenabídla tolik hostů jako A Head Full Of Dreams. Kapelu doprovázejí zpěvačky Beyoncé a Tove Lo, Noel Gallagher nebo šestašedesátiletá soulová zpěvačka Marry Clayton, kterou znají příznivci Rolling Stones z duetu Gimme Shelter s Mickem Jaggerem.
pop

A Head Full Of Dreams

791 Kč
Double Album
Nejen silueta samotného Mira Žbirky se stala inspirací pro známou českou malířku a grafičku Mílu Fürstovou žijící ve Velké Británii. Náměty chodila čerpat i do studia 3 v Abbey Road, kde Miro Žbirka nahrával své již druhé album.
pop

Double Album

323 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 43 položek
<< < 1 2 3 4 5 > >>