Nejprodávanější tituly - prosinec 2018
pop

Heart To Mouth
Americká zpěvačka s italskými kořeny LP, vlastním jménem Laura Pergolizzi, vydává v pořadí páté album Heart To Mouth.
pop

Heart To Mouth

359 Kč
Oppidum
Po neuvěřitelných patnácti letech přišla v roce 2018 zpěvačka a kytaristka Lenka Filipová se studiovým albem Oppidum. Čarokrásné melodie, všudypřítomný nádech tajemné keltské kultury a uhrančivá interpretace...
pop

Oppidum

377 Kč
Effet Miroir (digisleeve edition)
Album, které je inspirované zážitky z koncetních šňůr a cest zpěvačky, na nichž poznávala různé charaktery a lidské tváře.
pop

Effet Miroir (digisleeve edition)

431 Kč
Bad Time For Gentlemen
Nezaměnitelný rukopis Romana Holého, výtečné výkony vokalistů Matěje Rupperta a Terezy Černochové a špičková jména světového věhlasu.
pop

Bad Time For Gentlemen

296 Kč
Konnichiwa
Debutová deska Konnichiwa je završením více jak tříleté existence skupiny Mirai. Nahrávala se v různých studiích a podíleli se na ní čtyři producenti.
pop

Konnichiwa

296 Kč
Christmas On The Blue
Christmas on the Blue Violin: tak se jmenuje první vánoční album houslisty Pavla Šporcla, které natočil se světově proslulou Královskou liverpoolskou filharmonií a dirigentem Sebastianem Lang – Lessingem.
pop

Christmas On The Blue

323 Kč
Budeme to stále my
Po 3 rokoch od posledného štúdiového albumu IMT Smile vydávajú dlho očakávaný album „Budeme to stále my”. Obsahuje 10 piesní a kapela ním zúročila svojich vyše 20 rokov úspešnej tvorby, ktoré sú zároveň najtvorivejším obdobím Ivana Táslera.
pop

Budeme to stále my

314 Kč
A Star Is Born
A Star Is Born je americké romantické drama kombinované s muzikálem. V hlavní roli se objevuje držitel nominace na Oscara Bradley Cooper, pro kterého je film rovněž režijním debutem, a Stefani Germanotta, která je známější pod pseudonymem Lady Gaga.
pop

A Star Is Born

287 Kč
Best Of 1993 – 2018
Nový výběr největších hitů populární zpěvačky a několikanásobné drzitelky Ceny Andel, mapuje celou její bohatou karieru a je takovým malým ohlednutím za neuvěřitelnými 25 lety na scéně, od roku 1993 až po současnost.
pop

Best Of 1993 – 2018

350 Kč
Origins
Origins je čtvrté studiové album americké poprockové kapely Imagine Dragons, vydané 9. listopadu 2018 ve složení Kidinakorner, Polydor Records a Interscope Records.
pop

Origins

1 061 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 43 položek
1 2 3 .. 5 > >>