Nejprodávanější tituly - leden 2024
pop

Dýchej
Mimořádné album, které získalo 3 ceny Anděl a je završením nenapodobitelné hudební cesty Davida Stypky. Charismatický písničkář ze severu Moravy připravil jedenáct autorských písní.
pop

Dýchej

593 Kč
Autumn Variations
Ed Sheeran vydal v krátké době už druhé album. Tentokrát s podzimní tématikou.
pop

Autumn Variations

449 Kč
Hity
Adam Ďurica vydáva zbierku svojich hitov, a zároveň mapuje svoje úspešné ťaženie na poli slovenskej populárnej hudby. Každý hit, každá pieseň presne ukazujú ako sa Adam neustále posúva v hudbe.
pop

Hity

566 Kč
Life By Misadventure
Album Life By Misadventure je druhým albem zpěváka, který si říká Rag'n'Bone Man. Jedná se o sbírku emotivních písní vydanou na jaře 2021.
pop

Life By Misadventure

782 Kč
Neboj
David Stypka album natočil se svojí kapelou Bandjeez. Do studia přizval i řadu zajímavých hudebních hostů. Mimojiné jednu z nejlepších současných zpěvaček - Ewu Farnou. Ze spolupráce vzešel veliký radiový a internetový hit.
pop

Neboj

404 Kč
Smrtihlav
Daniel Landa tentokrát jako autor písní a producent, ovšem vroli zpěváka jen ve třech písních (úvodní Smrtihlav, Krvavá parta a Houmles)
pop

Smrtihlav

197 Kč
The Best Of Miro Žbirka
Miro Žbirka rekapituluje své více než čtyřicetileté úspěšné působení na hudební scéně. Výsledkem je výběrové album The Best Of Miro Žbirka.
pop

The Best Of Miro Žbirka

386 Kč
Báječní muži, Nemám hlas jako zvon

Jiří Schellinger / F. R. Čech - Báječní muži / Nemám hlas jako zvon (2CD). Od bubble-gumu k hard rocku: dvě alba, 10 bonusů .

pop

Báječní muži, Nemám hlas jako zvon

316 Kč
Zvoňte zvonky
Žádné slovenské album nevlastní tolik superlativů, jako Zvoňte zvonky skupiny Prúdy. Legendární, najlepší, ten, který změnil historii, základní pilíř slovenského rocku.
pop

Zvoňte zvonky

314 Kč
Greatest Hits Volume One: A Slight Case Of Overbombing
Kultovní britská rocková kapela se zformovala v roce 1977 v Leedsu. Výrazněji se prosadila v polovině osmdesátých let a popularitu si udržela i v letech devadesátých, přestože třetí a zároveň poslední studiové album Vision Thing vydala už v roce 1990
pop

Greatest Hits Volume One: A Slight Case Of Overbombing

854 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 18 položek
1 2 > >>